stenåldern

Ja idag fick jag äntligen mitt bankomatkort!
Att vara utan bankomatkort i bara ett par dagar är sinnessjuk jobbigt! Jag trodde lätt att jag skulle klara mig.
Dock upptäckte jag redan måndagmorgon hur jobbigt de kan vara, fick skramla ihop till frukost. Sen kom jag på måndagkväll att jag inte hade någon frukost till morgondagen heller. Gick upp till syster min och snodde åt mig en tjuga. Fick låna pengar till lunch. Turligt nog har jag en snäll syster som köpte mjölk och bröd åt mig när jag var på jobbet. Sen kom onsdagen, kommer på att busskortet går ut samma dag! Ringer käre bror som får köpa busskort åt mig och även är shjysst nog att även ge mig 300 kr. Och så idag ska jag till kiropraktorn och kommer på att jag har ju inga pengar att betala med. Ber syster möta mig i centrum för att låna mig en 500. Okej folk, tappa aldrig ert bankomatkort! Det är väääldigt jobbigt. Bara att man inte ens kan köpa en dricka om man är törstig eller kunna köpa bröd till frukost! Man känner sig heeelt lost. Eller som Viktoria skrev, låter som du är från stenåldern....



pangpang

Förra helgen var det kickoff med jobbet. Kl 1500 stängde vi växeln för att ge oss iväg. Första anhalten var thetarget för att skjuta med pistoler! Herregud vad läskigt, roligt och sjukt det var. Riktigt kul att få testa.
Efter pistolskyttet var det iväg till hamburger börs för god mat och Joe Labero. Jäkligt bra show, man fattar inte hur fan vissa saker går till alltså!
Sen till hotellet för en massa massa dricka. Dagen var, som Robert skulle sagt. Magisk! Sjukt kul!
Lördagen var det Hollywoodfest hos Sandie. Snygga människor!

Igår tog jag med min kära Lojsan som kommit hem från kina ut på stadens gator. Mycket dricka var det även denna helgen. Hade så kul att körkortet och bankomatkortet inte följde med hem!


träningsvärk

Spelade handboll igår för första gången på många månader, och nu har jag träningsvärk i händerna. Hatar att ha träningsvärk i händerna. Det roligaste är nog iofs att det typ är det enda stället jag har träningsvärk på.



Åren bara går...

I helgen hade vi 1års kalas för Nova. Det går så sinnesjukt fort. Känns som om det var igår jag fick det där samtalet, http://marranbergkvist.blogg.se/2009/october/nova.html.

Hela familjen Bergkvist och Antonini var där för att äta tårta och umgås. Var väldigt trevligt att även få träffa hela familjen Antonini. Tyvärr vart det lite paniktårta då moussen aldrig riktigt ville stelna. Enligt syster min hade det inte ens stelnat ungefär 10 timmar senare. Vet inte riktigt vad jag lyckades med. Men turligt nog fanns det annat i skåpen så blev en god tårta till slut iaf. En liten Musse Piggtårta till Nova vart det med!





                                                                       




Nästa helg blir det fullt upp, fest med jobbet på fredagen. Ska bli väldigt spännande då de håller allt hemligt. Och lördagen blir det Hollywoodfest hos Sandie, någon som har bra tips på vem man kan vara?


 



Wiii

Igår fick jag äntligen hem min Iphone4, nu ska det bli iphonenerd!
Ska bara lära mig den först så man kan använda alla roligheter med =)
Turligt nog är Filip brevid mig på jobbet också en iphonenerd och jag har tråkat honom med massa frågor och tips hela dagen...


Tack vare min kisse...

kommer jag upp på mornarna. Ligger och snozar och snozar och sen är det som om hon fattar att jag legat lite för länge. Då börjar hon trampa på mig, försöker raffsa bort täcket och är allmänt jobbig. Samma sak varje morgon. Tur att jag har henne så jag inte försover mig till jobbet varje dag.


<3




Idag är en sån dag då jag önskar jag fick hålla din hand. En sån dag där tårarna kan komma när som.
En sån dag jag önskade att du faktiskt svarade när jag talade med dig. En sån dag där jag hade behövt en varm famn. En sån dag där man kan känna sig väldigt ensam men samtidigt bara vill vara ensam, med dig.




RSS 2.0