Ge Blod, Ge Liv

Idag har jag varit och lämnat blod. Borde göra det oftare men är glad att jag gör det iaf! Fler borde göra det. Det går snabbt sen får man fika efter och en liten present. Perfekt ju! Men självklart ska man göra det för att det är viktigt och för att det finns ett stort behov av blod.



Igår bjöd Emelie med mig på makeupkurs hos Mary Kay. Andra gången jag gått den men Emelie behövde en gäst i sista sekunden. =) Och det är alltid roligt att få testa lite smink och få lite sminktips!
Nu har jag iaf bestämt att grönt är min sommarfärg för det här året! Grönt Grönt Grönt är skööönt!




Jag är fortfarande öm i smalbenet





 


Vinter?

Bad inte jag om mer vår?

Det här kommer att bli en lugn rätt tråkig helg, men det är skönt. Ibland!
Men vem vet, kanske dyker upp något som gör att den här helgen blir jättekul ist. Man ska aldrig säga aldrig.

Glöm inte ställa fram klockan 1 timme inatt! Sommartid sommartid!





Jag är fortfarande öm i smalbenen









Mmmmmums

Igår bjöd Pämela och Ika på middag. Bakad potatis med olika röror och vitlöksbröd. Efterrätt, gurk och morotsstavar med dipp. Supergott! Bra jobbar tjejer! Nästa gång är det min tur då.


Jag måste bara säga att jag älskar våren, mer mer mer vår!





Och jag har fortfarande ont i mina smalben!


















Lund

Lund! En otrevlig stad där inte mycket händer och dansgolven är få!
Jaha hemkommen från resan till Lund. Tjejerna kom 5a, och Tove i All star team! Grattis grattis!
Resan började med en bilresa nedåt i landet på 7 h (skulle tagit 6, men lite snurr i Jönköping gjorde att tiden sprang iväg) Otroligt roligt med hög musik, hög sång, massa skratt och Milla som sveper ren vodka! ;)
Fredagen började med en bra match mot Kärra! (Otroligt otrevlig tjej i cafeterian) Hejja Tyresö! Sen race till en mataffär för att hinna handla mat (där kassörskan inte var trevlig) och sen vidare till Jonna för en god och trevlig middag. Efter mat och massa skvaller, skratt och historik så var vi alla väldigt trötta och Milla bestämde att vi skulle gå hem!

Lördagen började med hotellfrukost! Mums! Sen till hallen för ännu mer handboll, (där ännu en otrevlig tjej stod i cafét) nu Sävehof som skulle få smaka på Tyresö, tyvärr smakade vi mer på dom. En sväng på stan, systemet, ica (otrevlig kassörska), kika runt och köpa med lunch till match nummer 2, Skövde! Matchen börjar inte alls bra och vi har jätteunderläge men jobbar oss upp i matchen, tyvärr ingen vinst men bra kämpat! Sen hade vi biljetter till herrmatchen Lugi - Skövde. Bra match men vi var otroligt trötta allihopa och längtade mest till hotellrummet. Sibylla påvägen hem där vi köper med oss mat till hotellet. Sjukt otrevlig tjej! Vi är 6 st som handlar och hon tittar nog inte en enda av oss i ögonen och ler inte en endaste gång heller. Plus att de sitter en gubbe vid ett bord närmast kassan där 2 killar tänker sätta sig ner eftersom det är kö varav gubben "ber" ungarna att sätta sig någon annanstans! Hahah tjurSkövde!
Jaha, duscha, sminka, klä och fixa och trixa sen förfest på rummet med Melodifestivalen. Vafan skickar vi för något!? Vilka är det som sitter där hemma och röstar egentligen? Skäms på er!
Sen ut på stan då, massa sång i bilen som vanligt! Parkera bilen och promenera till stället och jag bjuder på en flygtur! Herregud kunde brutit ben och slagit ut tänder men lyckligtvis blir det skrubbsår och blåmärken bara.
Natten i Lund då! Njaa. Blev lite partydödare i början av kvällen då det visade sig att vår "guide" knappt hade mer koll än oss. Sen kom väl inte kvällen riktigt igång och vid 2 tiden rörde vi oss hemåt igen.

Söndag då, Hotellfrukost! Mums! =P
Packa ihop grejerna, checka ut. Match om 5-6de plats mot Lugi. Matchen börjar inte bra men tjejerna vinner och får en 5de plats, bra jobbat tjejer! Innan vi rör oss hemåt kikar vi även på finalen mellan Skuru och Sävehof. Bra och jämn match där Skuru tar vinsten.
Nu då 6 timmar resa hemåt? Jaaa det klarade vi den här gången, fast vi stannade 3 ggr! Men inga felkörnignar eller snurr =) Inte lika mycket sjung, skoj och skratt påvägen hem men ändå en massa. Men nu är jag bara glad att vara hemma. Ska krypa ner i min säng och njuta av den!

Lund, vi ses nog inte igen! =P Men absolut fler roadtrips med tjejerna!



                                           










Kul helg!

Det här har nog varit lite av en perfekt helg. Fredagen kom Elli förbi här för att vi skulle fixa med Loisas födelsedagspresent, ett fotoalbum. Köpte sushi med oss på vägen och åt det innan vi satt igång med pysslandet.
Blev skitabra! Var kul att rota igenom alla gamla kort, hittade massa kort man helt glömt bort. Ska nog göra det lite oftare!

Lördagen var jag och Oliver och tittade på High school musical. Det var kul! Coolt hur duktiga dansare och sångare det finns. Var länge sen vi gjorde något med så det var mysigt att få en halvdag med Oliver. Nästa närmast blir Sune på Göta Lejon.
Sen snabbt hem för dusch och partyoutfit på. En superstressad Loisa, laga mat, fixa sig, städa undan sista, ljus tända överallt, dammsuga. Men när de mesta va fixat så blev det väldigt trevligt. Perfekt med folk, trevligt folk, god mat (Elli och Ida, sushidrottningar), Loisa gillade presenterna (Ett bonzaiträd och albumet), och alldeles för mycket att dricka! Andreas 3 liters tequila åkte fram, farligt!
Timmarna efter att vi kommit in till stan minns jag inte mycket av, otroligt att jag kom in på stället och att jag inte blev utsläng! Och det man fått höra såhär dagen efter var att de flesta på festen blev rätt onyktra.
Sammanfattat var det en perfekt kväll. Och viktigast av allt, Loisa var helnöjd!

Idag är jag bara otroligt bakis, pallrade mig upp till Ica vid halv 7 för att köpa pizza med Loisa. Annars har jag inte gjort mycket mer...

Jag har noll lust att jobba imorgon!


Hurra hurra hurra






Åren går alldeles för fort, innebär det att jag blir gammal också?!

En massa spel och biljetter till High School Musical på lördag blev det från mig. Imorgon ska vi ha kalas. Blir det Olivers hemmabakade prinsesstårta! Hehe.














RSS 2.0