Marie 17 år!

Hipp hipp Hurra för miiig!
Fyllde år i fredags. Firade det med att bjuda på tårta hemma hos mig, eller ja hos min syster va de faktiskt. Blev en jättetrevlig kväll och vi fick även passa på att säga hejdå till Sabina som åkte till England igår och ska vara aupair där i 4½  månad nu.
Tyvärr dök inte en person upp, gjorde mig ledsen.


Igår var det poolparty hemma hos Millan, Blev aldrig något badande dock =)
Jag, Emelie, ika och Jessica var där redan vid 5, superhungriga! Började med lite drinkar och popcorn medans vi väntade på alla juniorer som spelat match. Klockan 7 hade nästan alla äntligen kommit. På med grillen!
Blev en jätterolig kväll, vi som inte spelade blev rätt fulla. Jessica blev superfull =P

Idag har jag jobbat på Pressbyrån. Så öppnade kl 10 imorse. Var nästan oförskämt pigg för att ha druckit tequila dagen innan.


Och grattis till våra juniorer som tog guld i JDM!














Paranoid

Jag är ganska knäpp... Lite småparanoid då och då. Tror alltid det värsta.
Te x om pappa skulle komma hem alldeles för sent tänker jag direkt att bussen typ kört av vägen och han sitter fast under ett säte eller att han ramlat från stegen på jobbet och ligger och förblöder.
Idag får jag veta att en kär vän som har upptäckt att han fått hjärtproblem ligger på sjukhus över natten. Direkt börjar jag tänka, "Gud han kommer dö inatt, jag kommer aldrig få se honom igen"
Medans sanningen antagligen är att han ligger där för de inte kan kolla honom förrän imorgon. Han var hos en specialist idag och de skickade honom vidare till akuten.
Nu har han inte mobilen på och jag kommer antagligen inte nå honom förrän imorgon, vet att jag kommer sova dåligt och vara nervös hela tiden tills jag pratat med honom. Sån är jag! Och det är jävligt jobbigt.
Tänk dig själv att gå runt och vara så nervös varje gång någon kommer hem lite sent eller något kommer upp.




___________________________________________________________________________________

Det är som om han läser mina tankar ibland, läskigt. Kom ett smygsms och jag vet litegrann iaf.
Kanske jag kan sova inatt, men som sagt. Jag är paranoid!






Nostalgi...

Igår bjöd Sabina på middag. Nästa lördag åker hon iväg och lämnar oss ett halvår ungefär..
Vet inte vad de heter men det var en slags plockmat som man grillade. Supergott! Enkelt är oftast godast faktiskt!
Sen var det självklart massa skitsnack och massa kul =)

En liten tripp in till stan blev det med. Hamnade på något ställe där de spelade 90tals musik! Hur kul som helst ju.
Dansade några timmar tills vi tröttnade på trängseln och helt enkelt var alldeles för trötta.

Idag ska jag upp till syster min och äta middag sen blir det jag och Oliver hela kvällen. Tvspel och Kogänget antagligen ;)










Saknar värmen...

Hemma igen efter 4 dagars träningsläger. Trött i kroppen men det var kul och skönt att åka iväg på träningsläger.
Värsta var att vi lagade mat själva i grupper. Laga mat åt 50 pers i ett skitkök utan ordentliga köksredskap, inte kul!!
Men vi lyckades få ihop mat varje dag iaf, rätt imponerande!

Hade ett par teambuildning lekar med som var väldigt roliga.. En variant av bingo och någon slags 5 kamp.
Mitt lag kom 2a i 5 kampen!

Idag har jag bara tvättat, en hel del tvätt efter 8 träningspass. Ikväll blir det prommis med min kära vän Erica.











snygg men klumpig!

Just nu förösker jag packa. Jag hatar att packa, det är så tråkigt, det är energikrävande. Jag blir nervös, irriterad, stressad (för jag alltid väntar ut till det sista) och så packar jag alltid för mycket. Samtidigt är det ju kul. För man ska ju iväg!
Nu är det bara ett träningsläger och det jag behöver packa är träningskläder sen sköna kläder att ha när vi inte tränar.
Och så läste jag på hemsidan att vi tydligen ska ha med papper, penna, ögonbindel och nyckelknippa!?
Ska bli väldigt spännande att se vad de ska användas till. Iaf borde det inte vara så svårt. Men för mig är det svårt.
Jag måste ha med allt! Kan inte glömma något! För då vet jag att jag kommer grämma mig över det.


 

Och då är det bara hälften än...

Juste overallen! Tur att jag tog en bild. Haha!




















Jag antar att du alltid kommer att vara i mitt liv







AJ

Ramlade med cykeln idag på träningen. Jätteont! Kom i en nerförsbacke som svängde. Kände direkt, det här kommer inte att gå! Försöker bromsa men kan inte panikbromsa, är för halt. Börjar tänka, okej ska jag köra ner i skogen eller försöka svänga. Kommer dö om jag kör ner i skogen, var nerförsbacke där med. Okej det är kört, kommer inte klara det här! SVIISCH! Trycker ner axeln för att få upp ansiktet, inge skrubbsår i ansiktet tack! Sen ligger jag där, AAAaaaaj får jag ur mig, typ i samma ton som Faaan. Hoppas ingen ser mig! Ser jag ett par komma joggandes såklart. Snabbt upp på benen! Det är bra med mig, bara braaaa. Tack tack. Helt lerig på benet, blod med. Fort borsta av och upp på cykeln!
Okej ska jag nu åka tillbaks och fixa eller fortsätta cykla? Jag hade säkert cyklat 1 km och hade 9 kvar. Neefan kan ju inte åka tillbaks till tränarna nu! Så jag cyklade vidare.

Hhaha, vad larvig man är i sådana situationer, När paret kommer joggandes tycker jag det är lite pinsamt, ist för att stanna till lite och titta efter hur det såg ut ville jag bara därifrån.


Tur att det inte är så varmt ute nu så man kan täcka det här under byxor =)




Sista 2 helgerna har varit super. Festat av mig nu innan handbollen sätter igång igen =) Men jag var lite besviken på Go08. Hade kunnat vart bättre. Torsdag blir det Eskilstuna och träningsläger, så blir borta över helgen.
Nu ska jag lägga mig. Upp till sjukgymnasten imorgon igen.






Jag är lycklig att vi hittat varandra igen




Kvavt

På måndag börjar träningarna igen, fy! Har vart så skönt att kunna lägga upp träningen när man vill och haft hela dagarna på sig att göra precis vad man vill. Nu är kvällarna bokade igen.

Veckan har bestått av Oliver, fotboll, träning, sola, Skansen och sjukgymnasten.
I måndags började dagen med träning sen gick jag och hämtade Oliver tidigt på dagis. Vi tog med Leo ut och spelade fotboll. Var alldeles för varmt men med många pauser (eller halvlekar som Oliver kallade det) funderade det ganska bra. På kvällen följde jag med Sandie och tittade på fotboll, Aik- Ljungskile. Hennes bror spelar i Ljungskile. Var en helt okej match, inte jättespännande.
I tisdags var jag hos sjukgymnasten, han drog en massa i mig. Fick gå till en annan än min vanliga för han är pappaledig. I början var han lite obekväm, kändes konstig. Kändes som om han satt och stirrade på mina bröst när jag berättade vad jag hade för problem. Men tror att han bara hade svårt för att titta i ögonen när han pratade.
Han verkar väldigt duktig iaf, Var där i torsdags med, då drog han i mig ännu mer, knäckte ryggen med. Nu har jag massa tejp på knät för att stabilisera, hoppas det inte blir snygga märken bara. Solade med det igår. =) haha

I onsdags var jag och Oliver på Skansen. Vi hade jättetrevligt. Men det var rätt varmt. Massa söta bebisar och en cool bäver som poserade för allihop. Oliver fick agera brevbärare med.

Igår började dagen med träning som vanligt, sen gick vi ner och badade och solade resten av dagen. Var ju tvungen att ta till vara på sista soldagen nu på ett tag. På kvällen var jag på bio med Sabina, hennes kille och hans vänner. Såg Arkiv X. Vilken besvikelse. Var inte alls nöjd, satt mest och väntade på att den skulle ta slut någongång.

Idag har jag sovit länge för en gång skull. Superskönt! Latat mig hela morgonen. Får se vad resten av dagen bjuder på.












RSS 2.0