Fetisdagen

Riktigt stora och goda semlor bjöds det på på jobbet idag. Mums!


Idag är jag superförkyld, man blir så seg när man är förkyld. Får ont i huvudet, kan inte andas och blir trött. Men ändå känner man sig inte tillräckligt sjuk för att vara hemma.
Idag har Olivers möbler äntligen kommit! Superfint blir det i nya rummet. Nästa måndag fyller han år med, måste komma på en riktigt bra present. Funderar på lite biljetter till någon cool musikal eller teater. Han gillar sång och dans.
Och sen fyller Losan år med, där blir det finfina presenter med. ;)

Oj vad nyfiken hon kommer bli nu.!


snö?

Är inte snö helt otroligt onödigt just nu? Nej säger alla ni sportlovsnördar som åker skidor och har er. 
Jag vill ha vår, torr mark, gröna blad och fåglar som kvittrar. Det enda jag gillar med vädret just nu är att solen värmer när den är framme.
Jag har inhandlat 2 par nya solglasögon, så fan ta om solen försvinner nu!






              




bloggbloggblogg

Jag tror alla bloggar just nu för den här sidan går segt....


Denna vecka har varit riktigt trevlig. I torsdags åkte vi till Skövde för att hälsa på huvudkontoret. Kul att träffa alla människor som man bombaderar med frågor hela dagarna =)
Eftermiddagen var det även Laserdome. Första gången jag kör det faktiskt, lite skeptisk till en början men det var superkul faktiskt. Var inte bäst men skötte mig nog rätt bra iaf.
Sen var det lite duscha och göra iordning sig för middag på en libanesisk restaurang. Väldigt god mat. Och sen vidare på något litet uteställe där, det enda som var öppet en torsdag. Kändes ett tag som smurfdisko. Men det var kul att se vissa människor bara rocka loss. De riktigt personligheterna kom fram =)
Fredagen då bjöd på en rätt tung dag på kontoret, körlektion och Benjamin Button med Loisa och Ida på kvällen. Bra film det där, superlång bara!

Lördagen, matcher, pizza och förfest hos Ika och Emelie sen partajj hos Soffan.
Och söndagen har jag inte gjort mycket mer än att lata mig och vattnat blommorna.


Måste passa på att klaga lite på Melodifestivalen innan jag ger mig iväg. Kassa låtar, kasst upplägg. Alla de få låtar som är bra går ju inte ens vidare pg a av röstningsupplägget. Nej det blir sämre och sämre för varje år som går!
Så nu har jag gnällt färdigt. Ska slänga mig i en duscha.

Puss och kram.
















stulen!

Gjorde ett sjukt bra kap i vintras när jag hittade ett pannband (tror det heter så, som ett pannband med lite större och snyggare) på Team sportia för 10 spänn! Skiten hade kostat hundralappar innan. Snabb som jag var roffade jag åt mig det, tror to m att pappa fick betala för det.
Förra onsdagen glömde jag det troligtvis i omklädningsrummet när jag bytte om efter löpning. Efter träningen och dusch såg jag att mina vantar låg kvar på golvet där jag bytt om, men inget pannband. Konstigt tänkte jag eftersom jag la dom på på varandra. Men tänkte att jag måste slängt ner det i väskan iaf. Till min förfasan upptäckte jag att jag inte har det hemma nu när jag ska byta om för löpning! STULET! Tänk att någon har mitt svettiga pannband där hemma någonstans nu. Myspys. Hehe.

Får ge mig ut på jakt efter ett nytt kap! Men nu får jag nöja mig med min osköna mössa fram tills dess...



Imorgon bär det av till Skövde med jobbet, kommer hem fredag igen vid lunch.
Blir utbildning, kolla huvudkontor, mat, lite dricka, laserdoom. Kommer vara sjukt dålig på det. Är inge bra på pangpang.




excel

Idag kommer det bli ett jobbigt inlägg där jag pratar om hundra olika saker. Antingen fortsätter ni läsa och kanske tycker jag är tråkig, snurrig eller något annat. Vissa kanske to m tycker det är intressant.

Först och främst. Jag blir så trööööött. Ska det vara så jävla svårt!?

Nummer två, jag behöver excel på min dator. Just nu försöker jag ladda ner något testprogram. Men jag vill ha det hela tiden. Försöker dela upp möten till mitt team, men utan excel blir det jävligt svårt. Och jag kommer inte ha tid för det imorgon!

Nummer tre, även om dagen varit lite stressig och vissa saker inte blev känner jag mig ändå harmonisk såhär på kvällen.


Jag skulle sova tidigt idag bestämde jag halv 10, duscha, borsta tänderna, sova! Och nu sitter jag här och försöker ladda ner något program som det känns som om jag ändå inte kommer få att fungera. Jag har inte så bra självdisiplin känner jag. Pannkakor med sylt och glass hos Ika och Pämela, gottgott. Sen vart de lite fika med te och Top Model. Bra program detdär, synd att man missar varje onsdag bara. Som jag sagt innan, hade jag haft en inspelningsbar digitalbox skulle vi vara bästa vänner. Men funderar lite på att köpa en DVD med hårddisk kanske.
Är inte speciellt intresserad av tekniska saker och köper därför det oftast inte förrän långt efter jag planerat det. Så vi får väl se har säkert kommit ut något ännu smidigare innan dess.

Nu  tror jag det börjar hända något med mitt program här, spännande!

god natt






Ord

Ord är otroligt starka. Ett enda ord kan få dig att gråta, skratta, chockas, älska, hata, lugna, stressa...
Jag kan hålla på i en evighet, ett ord kan få dig till nästan vad som helst. Så tänk på det, ordet är det starkaste vi har. Tänk på att nyttja det rätt.




I helgen fick jag ord placerad i en mening som gjorde att mitt hjärta gjorde en volt eller två.













RSS 2.0