Sådärja

Då var man ännu ett år äldre... Vet inte om jag tycker det är jättekul.
Familjen kom förbi på middag, bjöd på potatisgratäng och lövbiff inrullat med bacon. Blev väldigt gott.
Pämela hade bakat en god tårta till efterrätt med.


Nu ligger jag hemma med halsont, det är väl jag och alla andra verkar det som. Fy!


My town

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article7681626.ab

Gissa i vilket hus? Jooo mitt hus!

Och det var tydligen ett samurajsvärd han blev huggen med.


inge mer frihet

Nu är mina roomies hemma igen! Lyxade till det med potatisklyftor och kött till middag. Och en liten Loisasallad. ;)

Glömde att berätta om en hemsk gubbe på bion igår. Jag och Oliver står i kön för att köpa biljetter och snacks. Då ser jag en man i 50års åldern som beter sig skumt, smyger omkring bland godiset. Så ser jag hur han stoppar ner godis i en pappkasse han hade med sig! Blir helt chockad och sen arg så jag ställer mig och glor på honom. Då upptäcker han mig och samtidigt som han stoppar ner mer godis i sin påse så blinkar han åt mig! Hade ingen lust att ställa till en scen när jag hade Oliver med mig så tänker att jag säger något när jag kommer fram till kassan men då var tyvärr mannen borta.

Sjukt fräckt!

crazy friday

Fredagen blev galen! Direkt från jobbet till Pillan för lite förfest innan Malmen och hejdå Ida och Robin get together. Några glas vin och lite mat hos Pillan sen vidare. Lite mer att dricka och mingel på malmen sen helt plötsligt var alla jättefulla. Lojsan mest =P Slutade med en promenad över Götgatan och då tittar vi på kl och upptäcker att den inte ens är halv 12! Haha.
Lördagen blev mindre galen, slitna som vi var gjorde vi ett tappert försök och tog våra rumpor till Elli, väl där slutade det med att Elli fick dricka själv och jag och Lojsan såg till att hinna med sista bussen innan nattbussarna började gå.
Idag bestämde jag mig för att umgås med min favorit Oliver, vi gick och såg Shrek i 3D. Efter bion tog vi en liten promenad i stan med och gick i lite affärer.





mys

Ikväll efter jobbet var det mat och biomys i MTGs alldeles egna lilla biosalong. Filmen var riktig dålig, minns inte ens vad den hette.


Måset berätta om min smarta katt med, har en stor spegel i mitt rum som stor på golvet och då och då hör man hur det tjongar till i den. Då är det katten som sprungit in i den och tror hon ska få slåss med en katt. Smart!
Är väl iofs kul tills den dagen spegel ramlar...


hahahah

Älskar att ett "ollar" har slinkit in i mitt förra inlägg. Ser ut som om någon har hackat sig in och ollat mitt inlägg. Jättekul tyckte jag!



woooop

Veckorna går fort, väldigt skönt för då kommer helgen snabbare!

Just nu är mitt kollektiv rätt tomt, Ika har vart på träningsläger hela veckan och Pämela bor med katten sen i torsdags. Och nu ska de båda bo där i en vecka till ungefär. Får väl njuta av att vara roomiefri!ollar


Jag hade en skön jagtroddejagförsovmigmorgon här i veckan. Vaknar av att klockan ringer och bestämmer mig för att äta frukost på jobbet och sova lite längre, så ställer om kl en halvtimme framåt och somnar om. Vaknar sen halv 8 i lätt panik och tänker, helvete jag försov mig! Jag måste gå om 30 min och jag MÅSTE duscha!
Kollar på min kl brevid sängen och den är bara 7, hmm. Men det är en sån kl som skickas signaler till och den ställs om av sig själv så tänkte att den kanske gick fel. Går upp och bestämmer mig för att kolla kl i köket för säkerhetskull. Också 7, skumt! Sen undersöker jag saken närmare och inser att jag ist för att ställa om väckarklockan ställt om hela klockan på telefonen ist! Haha smart!


Roomies

Sådär ja då var vi ett kollektiv!

Idag flyttar Pämela och Ika in, lägenheten är full av kartonger och vi utnyttjar kvällen till pizza, chips, dipp och läsk! Ika är ledigt imorgon så hon får ta hand om allt =P


Jag är världens hemskaste...

Kommer hem i fredags runt 2130 och upptäcker att min katt sitter ute på loftgången Stackarn hade vart där sen jag gick hemifrån 14 timmar tidigare! Stackars kisse!



RSS 2.0