oskönt

när man tycker man rör sig hemåt i rätt hyffsad tid men ändå är klockan halv 6 när man väl somnar på grund av sommartid!


Loisa en sen kväll på statoil

lite smått pillemariskt "åååh alvedon"

Har nog aldrig hört någon så nöjd över att man kan köpa alvedon.


Åhherreguud!

Elitserien 2010! Vad mer finns det att säga!


äre fest eller

Gårdagskvällen/natten va skoj, riktigt skoj. Den bjöd nog på allt en kväll kan bjuda på!
Dagen började med lunch hos Ika och Emelie, sen match mot Hellton och en skön vinst. Hem för en dusch sen till Linn för lagmiddag, vart en tameddetduvilläta middag. Jag åt Thaimat, mums.
Sen vart det utgång. Millan va på såklart! Började på söder och några drinkar. På Mest träffade vi oväntat folk! Lite smått pinsamt blev det när hela ledarstabben och halva styrelsen satt på samma ställe. Men det var trevligt. Sen kom även Loisa och Alicia förbi och det blev vidare för att möta upp lite folk och sen en skön svarttaxi till Fasching. Mycket dans, mycket dricka, väldigt sent. Loisa prutade oss hem till Tyresö i ännu en svarttaxi sen sov jag väldigt skönt när jag äntligen kom i säng ca 5:00.

Nu sitter jag här och väntar på min gratäng som doftarr fruktansvärt gott, har försökt mig på ett nytt recept.



jag behöver träna på att....

..bli mer disciplinerad. Planerar mycket men får allt för ofta inget gjort! Slut på det, nu kör vi!


hihihi

vilket trappsteeeeeeeeg!


bajs

Mysigt när man kommer in på toaletten på jobbet och först känner hur illa det luktar och sen ser att någon har bajsat, vägrat fälla ner locket och allra värst vägrat spola! Hur bråttom kan man ha iväg?


Grattis Lojsan på födelsedagen!

Jaha igår var det först och främst en resa till Örebro som man gärna hade sluppit såhär i efterhand. Fyfan, tjurar än och lär göra det ett tag.
Sen var det iaf skojigare, kalas hos Loisa! Jag kom sist, lite småspringandes. Massa trevliga människor som man tyvärr träffar allt för sällan. Sen en sväng till Amba där det dansades en massa. Kvällen tog slut ungefär vid 5 och kl halv 9 skulle jag upp för att ta mig ner till Nyboda hallen. Konstigt nog är jag inte trött än, hade en liten dipp på dagen när jag var hos Jennifer för att fira Oliver med familjen men annars har jag känt mig oförskämt pigg.
Satte även upp tavlorna hos Jennifer idag, så fint blev det med en på Oliver och en på Nova. Ska nog ta en bild så ni får se.
Och Nova håller på att få sin första tand och kan rulla runt nu! Fy vad fort allt går. Oliver är 8 år med! Så sjukt.


påskharen...

...jag önskar mig 1 miljon i år, lugnt om jag får en bil på köpet också. Tack.


RSS 2.0