.....

Ibland är livet bra orättvist. Tänk vad mycket orättvisa det finns i världen.
Vissa som inte förtjänar något alls får så mycket, och andra som förtjänar allt får ingenting....
Olyckor, helt oväntade som förändrar liv så dramatiskt.
Kärlek som tar slut helt oväntat.
Även lyckliga saker i livet som medför olycka. Saker som endast borde göra en glad gör att man måste vara ledsen över annat. Hur ofta är man egentligen bara lycklig?

Jag sitter inte här och deppar just nu. Hänt så mycket saker just nu bara, både i mitt och omgivningens liv som gör att man börjar fundera, tankar som maler.



Har hittat en ny favoritförfattare eller två är de faktiskt faktiskt Roslund och Hellström. Kriminaldeckare. Hunnit läst två böcker, Flickan under gatan och Box 21. Jag gillar verklighetstrogna böcker, och de är de här. Saker som händer i verkligheten men som man inte tänker på. Ännu mer orättvisa =)
Flickor som dras luras till Sverige och sen utnyttjas, barn som utnyttjas. Och man märker i dessa böcker att de gjort research ordentligt. För allt är så verklighetstroget, och det gillar jag. Kan man dras med lättare.
Två böcker till har de skrivit iaf, imorgon ska jag låna en tredje på biblioteket.






vi var aldrig vänner, vi var kära













Aldrig mer experimentera!

Färgade håret igår, vilket jag ångrar.. Min vanliga hårfärg fanns inte och tänkte afan då testar vi något nytt!
Lite mörkare blond kanske! Ber syster min som ändå ska till centrum att köpa hårfärg. Ljusblond kommer vi överens om. Eller solblond kanske det blev. Aa en mörkare blond färg än den superduperblonda jag brukar ha iaf.
Okej, inte fan blev de ljusblond eller solblond! Snarare blond, grå, grön!!! Höll på att dö när jag såg håret.
Snabbt upp till syster min, to m Oliver tyckte det såg illa ut!
Så snabbt till affärn igen för att köpa ny hårfärg, blev blondering men annat märke än vad jag brukar använda.
Sjukt tjock färg, gjorde ont när hon drog fingrarna genom håret. Och inte nog med det så luktade hårfärgen sperma!
Nu är håret iag blont, men med orangea inslag. Får stå ut med det ett tag så håret får vila lite innan jag färgar om det..

Tog en bild på håret. Syns inte riktigt hur illa det är, lovar att det var värre!




ehfan syns ju dåligt!  Jag led iaf. Och Jennifer, Leo och Oliver skrattade åt mig. Pappa försökte vara snäll och sa "De är inte så farligt" SKITSNACK!

minnen.

Rotade lite i en låda där jag har lite av det mesta. Länge sen jag kikade i den så hade glömt bort vad som fanns i, väldigt spännande. Hittade massa gamla kort. Och det är en låda där jag bara lägger sådant jag verkligen vill ha kvar. Så varje gång jag öppnar denna låda ler jag, skrattar och njuter. Ibland fäller jag kanske to m några tårar.

Hittade självklart kort på mig och min homie Losan. Vi har fan hängt ihop länge. Tänk vad en vänskap kan hålla länge. Visst tappade vi bort varandra under en period men hittade ändå tillbaks till varandra.
"Gammal kärlek rostar aldrig" brukar man säga, det stämmer nog på vänskap med.. "Gammal vänskap rostar aldrig"!




Hittade även en bild på min underbara hund Zappa och mig. När jag såg bilden mindes jag hur mjuk och go han var. Världens vackraste hund. Min älskade Zappa.



länge sedan...

Länge sedan jag bloggade.

Har varit på träningscup, lite semester i Småland, Kickoff med nya jobbet och även börjat på nya jobbet.

Nya jobbet går bra, inte det allra mest spännande jobbet men en erfarenhet rikare blir man iaf =)

Läskigt med blå linjen varje dag =P hahaha


Igår bjöd Loisa mig på min romantiska middag som jag fick i födelesedagspresent. Pizza express blev det. Några glas vin bjöd hon på till med =) Elli blev riktigt fnittrigt full, rolig!

Sen blev det resa in mot storstaden, mötte några kompisar till Elli, promenad runt innan vi bestämde oss för Spy bar till slut. Roligt att få dansa lite. Men var måttligt trött.


Idag, lugnt och skönt. Sov extra länge. Middag med pappa i centrum och kvällen med underbara Oliver.



Nu ska jag pilla med min Ipod och titta färdigt på rattatoui (hur man nu stavar).

Lyckades tömma Ipoden ännu en gång!


Hes

Nu har jag varit hes sen i fredags. Börjar bli irriterande!

En helt vanlig vecka med arbete och träning. Plus en DMmatch mot westermalm som vi vann.
Sen var jag visserligen på arbetsintervju i tisdags med. Och underbar som jag är fick jag det såklart. Tror jag är jävligt bra på att "sälja" mig själv. Det är ett telefonsäljarjobb och är inte överförtjust direkt. Men det är ett jobb sålänge och jag kan söka vidare.

Loisa ska vinna en New York resa på sitt jobb och ta med mig! (Inte Fred) Så jag lär henne lite trix för att sälja bättre än alla andra.. Te x. Dra ut sladden till andras telefoner, stänga av datorer, kleta nåt kladdigt på medarbetarnas stolar så de måste gå iväg en stund för att tvätta av sig. Tjyvringa till alla på jobbet så de kommer av sig! Mohahhaha
Ger fejktips på nummer att ringa så de sitter och ringer i onödan. Ge nummret till en vän som sitter och låtsas att hon/han är intresserad och ställer massa frågor och pratar jättelänge. Sen bara, Nej tack!


hahaha skiiitbra ju!



Helgen består av Avesta och träningscup.


Puss och kram <3



RSS 2.0