känner mig tvungen att skriva.

Var så länge sedan jag skrev så jag känner mig tvungen att skriva...

Förre helgen var lite lattjo faktiskt, Först en  väldigt trevlig middag hemma i Eas nya tillhåll. Lite presenter, lite vin och god wok. Sedan vidare till Soap för en drink och sedan vidare ut på stan.
White room tänkte vi och gick förbi och kikade, inge folk i kön varav den naturliga frågan "är det något folk här ikväll" dyker upp. Vilket antagligen inte var så populärt bland vakterna varav Mickan "var för full" helt plötsligt. Så vi skrattade åt dom och gick vidare. Upp mot Hötorget där vi fastnade i en diskussion om vi skulle gå på en fest hos några Mickan kände eller ej. Samtidigt åker en svarttaxi förbi och Mickan går fram för att se hur mycket han tar till gatan där festen är.
Samtidigt kommer två poliser promenerandes och samtidigt kommer jag på att vi står vid Malmskillnadsgatan. "Ea, nu kommer poliserna tro Mickan horar, HA HA HA. Bilen åker självklart iväg, inte får man köra svarttaxi. Poliserna kommer fram till oss (Mickan har nu gått till oss med) "tjejer, frågade killen om han fick köpa sex av er" Och vi bryter bara ut i skratt. Ursäktar oss, förklarar och springer ner i tunnelbanan. Aldrig mer stanna där, raka vägen till tunnelbanan!



Denna helg har varit på resande fot, först lilla Anderstorp på fredagen, lördagen först till Lager 157 i Gällstad sedan till Göteborg där det först blev en sväng på Ikea sedan lata sig på hotellet och en trevlig middag. Söndagen började med en underbar hotellfrukost. Mums. Sedan en sväng i Göteborg innan tåget gick hem till Sthlm igen.



Ont i nacken.

Gokart är farligt. Sjukt ont i nacken efter fredagens race. Fick en krock där min nackkrage åkte av och de märkte jag inte förrens det var dags att kliva ur. Så vaknade på lördagens med superont. Har fått massage och gått omkring i halsduk, faktiskt to m sovit med halsduk! så nu börjar det kännas lite bättre.
Men jag var bäst, brrrum brrrum...
Efter gokarten bjöds det på mat på Fridays. Supergott, supermätt.
Sedan vidare till solidaritet där det var massa champagne och sprit. Själv blev det ett halvt glas champagne eftersom jag hade match på lördagen. Så blev en tidig och lugn kväll för mig. Men trevligt trevligt var det. Skönt gäng det där =)

Lördagen en visit i Eskilstuna då för match, vilket vi inte behöver prata så mycket mer om. Kvällen tillbringades med Pämela och Pizza Hut och en massa prat.
Söndagen Heron City med min syster för att beställa nya möbler till Oliver, kommer bli så fint! Sen även Skärholmens C där vi shoppade lite grann med, mest skit faktiskt! Köpte en liten pall till Olivers nya rum på Bolagret, massa skit på Eurostore och ÖB. Sen blev det en jacka och skjorta från Ginatrico med.

Och kaffe såklart! haha....


Fyfabian vad veckorna går fort jag hänger faktiskt inte riktigt med!



Idag fick jag ett sms från min kära vän Ea där hon berättade att hennes föräldrar och mormor har krockat med en lastbil. De klarade sig och mår under omständigheterna bra, men ändå! Sånt där får en att påminnas om att det kan hända ens nära och kära. Olyckor händer så lätt. Det kan även hända en själv så lätt.
För ett tag sen berätta även en annan kär vän att en person i hennes liv mist benet i en olycka.
Det är så overkligt på något sätt. Man kan inte ens tänka sig känslorna av att vara med om något sådant.
När jag fick smset eller samtalet om dessa saker kände jag självklart sorg och oro men jag tror inte jag kan förstå samma känsla som de som faktiskt är med om detta känner.
Var rädd om livet och om varandra!





höst.

Vackra färger ute, men måste himlen vara så grå och trist?



Den här veckan har gått ovanligt fort. Skönt!

I söndags var jag på Heron City med Jennifer, Oliver och Isak. Väldigt skoj, började med att spela massa arkadspel.
Killarna sprang runt som galningar bland spelen, 700 kr spelade de för ungefär!
Sen åt vi på djungelrestaurangen, supergott! Och till sist Wall-e som avslutning. Lite besviken faktiskt, trodde den skulle vara bättre. Men det blev en superheldag och killarna var nöjda.


Fredag blir det Gokart med jobbet och sen god mat och massa kul.






RSS 2.0