Hur fan tänkte man?

Kan förstå att något pucko kommer med ideén, men att flera personer tror så mycket på det att man faktiskt gör det! Allvarligt!?


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7498573.ab





regn?

Här sitter man på kontoret och sliter hela veckan när det är 30 grader ute och så fort helgen kommer så dyker regnet upp! Så typiskt.
Jag och Lojsan gjorde dock ett tappert försök på stranden idag men fick ge oss när det började regna. Var lite kul att se vilken panik alla fick på stranden, roffade åt sig handdukar, barn och väskor och sprang mot bilarna.


Jag tror att jag måste gråta en skvätt.

Slut på semestern då! =( Ska njuta av sista timmarna med fotboll och lite vanillaexotic glass.
Nu är jag så hemsk att jag faktiskt nästan önskar lite dåligt väder i veckan, bara för att underlätta lite för mig själv! Men till helgerna får de gärna vara exotisk värme igen!

Så kära Viasatkunder, ring inte oss så kanske jag får gå hem tidigare någon dag i veckan iaf!

Alltid samma visa.

Alltid samma visa när jag tittar på fotboll, sitter minut för minut och följer. Sen bestämmer jag mig för att ne nu händer det inget så jag går till köket och hämtar något eller går på toaletten eller vad som helst. DÅ blir det alltid mål eller straff eller något spännande som man självklart vill se.
Jag måste helt enkelt börja sitta still i 90 minuter!


semester semster

Är inte lika ledsen över att ha tidig semester längre, det här vädret är mums.

Danmark var mest shopping, bästa på resan kan vart när vi gjorde oss av med en pböter och sämsta på resan kan vart besvikelsen över fotbollsgolfen som jag sett fram emot i flera dagar.
Annars var det bara skönt att få komma bort lite, slippa alla vardagsbestyr. Kan inte säga att jag är speciellt besviken på helgen heller. =)



RSS 2.0