snoppar

Jag hade en sån sjuk dröm om snoppar som gjort att jag mått illa hela dagen varje gång jag kommer att tänka på det.
heeeeeelt sjuk!

shake shake

Denna helgen blev det mycket shakande! Fredagen med Losan och Omran + co på Amba. Sjukt shakeshake! Haha, hett! Lördagen middag med Ea och Sara sen ut på staden med killgänget, denna kvällen på Grodan där det också blev en hel del shakeshake.
Dagarna har tillbringats på granbacken i solen med Loisa och picknik. Lite färg har man kanske lyckats få iaf förhoppningsvis!
Sova har jag gjort aaaalldeles för lite, borde sova nu! Men tänk så mycket man missar när man sover!








fuck you






jiho

Jag har varit så fruktansvärt trött denna veckan. Påskhelgen gjorde min kropp van vid vila och nu vill den bara ha meeer meer meeeeeeeeeeer!




























Idag njuter jag av att bara umgås med...

MIG själv!






 


Argare

Idag ringde någon jävla tant från  Vårdcentralen som knappt pratade svenska. Jag förklarade läget för henne att jag gjorde röntgen 07, att jag tog kontakt med dom 1½ år senare för att jag fortfarande har ont osv osv osv.
Tantjäveln lyssnar och sen säger hon, " ja men här står det att du gjort en röntgen och där står det, blalbalblalba. Och det är ju ingen fara så om det inte blir bättre så kan du kontakta oss igen" !
Jag trodde fan hon skämtade men det gjorde hon inte. Så jag lackade. Jag var otrevlig, jätteotrevlig! Hon tyckte inte om mig men det skiter jag i!
Men nu vet jag ju iaf ännu en gång att för 1½ år sen så fanns det små förändringar på min minisk. Jävla as!

Och nu går jag och funderar, ska jag verkligen boka en ny tid hos dom? Vad hjälper det? Kanske får veta ännu en gång hur mitt knä såg ut för 1½ år sedan. Usch och fy på er Tyresö Vårdcentral!










Gnällinlägg!

Vårdcentralen, Tyresö Hälsan.. WHATEVER ni är lika usla båda två! Ska fan välja en vårdcentral utanför mitt område. VÄRDELÖÖÖSA!
Skickade information till Vårdcentralen från tyresö Hälsan i december, i februari ringde jag och frågade varför jag ej blivit kontaktad än, "hmm vi har inga papper från dig här, ska kolla med din läkare så återkommer vi".
En månad senare ringer jag ännu en gång, HAAALLÅ!! "Hmm vi hittar inge papper på dig, vi ska leta lite till"
Samma vecka fixar jag papprerna igen och går ner med dom. 2 veckor senare ringer jag ännu en gång. "Oj din läkare är sjukskriven, vad vill du honom? Kan någon annan kontakta dig" Jag skiter väl fan i vem som kontaktar mig bara någon kontaktar mig! Har ju bara tagit över 3 månader!
Idag får jag ett brev från vårdcentralen
 "Nu har journalerna från TyresöHälsan som dr Falk beställde kommit.
Magnetkameraundersökningen som gjordes av vänstra knät 070723 visade eventuellt tecken till mycket lindriga förändringar i menisken på insidan av knät, menisken var dock inte trasig. I övrigt är undersökningen helt normal....
.... Du fick prova behandling med Brufen ser jag i journalen. Om denna behandling inte har önskvärd effekt är du välkommen att höra av dig hit till vårdcentralen igen för nytt samtal med en läkare."


ALLVARLIGT! Tror dom inte jag vet vad magnetröntgen för 1½ år sen innebar!? Tror de jag väntat såhär länge på att ta reda på det isf. Och jag har inte ätit några Brufen! OCH om behandlingen hade fungerat hade jag väl inte återkommit 1½ år senare! Smått efterblivna verkar de vara.
Imorgon ska de kontakta mig angående dehär då har jag fan god lust att fråga om de fick läkarlegitamationen i ett cornflakespaket!



Och bara så ni vet jag är fortfarande öm i smalbenet!






Vååår

Nu är det precis sånt väder jag önskar. Eller självklart skulle jag vilja ha lite mer sol, lite mindre vind, lite ljusare och lite torrare. Men solen skiner och det är skönt ute. Nu blir det bara bättre och bättre




Tänker ni på samma sak som jag och Flink?






RSS 2.0