Mamma

Idag hade vi kunnat ha en picknick i solskenet, skrattat och bara haft det trevligt.
Idag hade du kunnat öppnat ett vackert inslaget paket från oss.
Vi hade kunnat plocka blommor på vägen hem och ställt i en vas.
Idag hade vi kunnat få ta hand om dig och påminnt dig om vilken vacker människa och mamma du är.


















Party up

Trevlig kväll igår, först middag hos Loisa med god mat och efterrätt sen vidare på Layer cake. Lite mer att dricka lite dans sen vidare till trädgården där vi dansade lite till och drack lite till.
Men bäst va fan påvägen hem. Promenerar för mig själv, solen börjar lysa fåglarna kvittrar någon snarkar... Snarkar!? Vafan. haha där ligger en het kille helt utslagen på trappen utanför 2an och snarkar. Stannar till lite, står och skrattar och självklart tog jag kort för att kunna dela med mig av detta till er!








bäbis

Stackars Lillan ramlade ut genom fönstret inatt och bröt massa ben så de var tvungna att avliva henne =( Jennifer hittade henne nedanför huset imorse.
Nu är Majsan alldeles ensam och går och skriker efter sin syster. Hemskt!



Inte ens ett år hann vi ha dig bebis...



       




förlåt

Pämela och Ika. Här lovar jag att uppdatera om mitt liv medans ni är borta, och inte gör jag det! MEN som om ni bryr er, säkert att ni är här och läser under er resa! Ni ligger och solar och shoppar och tänker inte ett dugg på mig! Bitches =P

Men om ni skulle bry er då.
Förra veckan var kul! Onsdagen sommarkickoff med jobbet. Först konferens på Gröna Lund med uppdateringar om företaget. Sen tilltugg och dryck och vidare mot 5kamp. Jag var rätt kass!
Efter 5kampen hade vi någon timme att åka lite om vi ville och självklart blev det Insane! OOH sjukt kul var den faktiskt!
Sen vart det ännu mer dryck och avslutade med ett åk i kärlekstunneln innan det bar av mot räkbåten! Vi var som barn i kärlekstunneln, busade massa och stannade båtarna och åkte lite för fort ibland =P
Räkbåten var trevlig. Massa god mat, Eva min ängel skalade i 180 och hjälpte mig lite på vägen! Eddie knuffade bort trubbaduren och tog över och det slutade i skön sång! Alkoholen flödade och alla va skönt runda under fötterna. Blev även ett trevlig möte på denna båt.
Efter räkbåten gick vi 2 m till Patricia för ännu mer alkohol. Lite skönt mingel bland alla man missat på båten sen blev det vidare till Solidaritet där det blev mer dans. Sen tröttnade mina fötter och jag begav mig hem.

Morgonen efter vaknade jag och kom att fan jag har inte packat! Packa är jobbigt, ännu jobbigare när man är bakis!
Resan till Hassela var inte jätterolig! I Vattholma bestämde sig en snorunge till pundare för att slåss med konduktören så det brottade ner honom och vi fick invänta polis. Och det resulterade självklart i att vi blev försenade och missade nästa tåg! Jippi, men ingen fara en ersättningsbuss kommer hämta upp oss, efter TVÅ timmar! Två timmar ute i kylan och ingen information. Jihoo. Så vi var väl framme i Hassela halv 2 på natten.
Helgen på landet va skoj, massa grilla, massa party, kubb, gräva i trädgården och en hel del skippo!
Dessvärre drog jag på mig en superförkylning!

                  

    

     







aaooow

Oliver: Mamma kan man se vad det är?
Jennifer: Du menar om man ser om det är en pojke eller flicka?
Oliver: jaa
Jennifer: Nja kanske, det beror ju på hur barnet ligger. Den kan ju ligga med ryggen emot eller så.
Oliver: Okej.

Efter en stund....
Oliver: Men mamma man kan väl se på ryggen iaf!
Jennifer: Njaa hur skulle man kunna se det?
Oliver: Jamen killar är ju hårigare på ryggen än tjejer!
Pappa och Leo är ju jättehåriga och du har inget hår på ryggen. Så om bebisen är en kille har den ju hår på ryggen!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
uppdatering


Sjukt läskigt! När jag höll på att sätta på mig min BH och precis skulle knäppa den hörde jag hur det surrade om BHn.. =O! En jäkla geting på BHn! Kasta den på golvet och sprang och hämta dammsugaren och sviiiiiiiish borta!









Tivoli


 

 





Koooom ååå kööööööp

Varför är kärlek en bergochdalbana? Kan det aldrig bara vara enkelt. Man blir kära, man lever lyckliga, man dör lyckliga.
The end














AAAAAAAaaaaaaAAAAAAaaaA

Jag skämtar inte, nu var den här igen. Det måste bo en hel familj i mitt tangentbord!




                                                          




AAAaaaaAAAAAAAAAAAAaaa

Okej panik, det kryper en liten spindel i mitt tangentbord!







min router och jag

Att jag äntligen tog tag i det och kopplade in min router är jag nöjd över. Men fan den suger ju, efter 2 veckor så räcker den inte ens till vardagsrummet längre! Jvla Telia och skicka skit!



kardemumma

Nu börjar första veckan utan träning. Känns skumt att kl är 2000 och man sitter hemma och kan titta på tv. MEN till min stora förvåning är det ju ändå bara skit på tv, så tydligen missar jag aldrig något iaf!



Och ja, kardemumma till mig!






muhahhahahahaha

MUAHAHHAHAHAHAHAHA











muhahhaa

Skoj att sätta dit folk!










RSS 2.0