förkyld!

Jag är så fruktansvärt förkyld, min systerdotter på 7 månader har smittat mig! Trodde faktiskt inte att en bebis kunde smitta så. Kan inte andas genom näsan, halsen kliar och jag har gjort av med en hel rulle toalettpapper idag.
Min gamla tränare ringde mig idag och det första han frågade var om jag hade gråtit. Han sa att jag lät som om jag suttit och storbölat i 1 timme.



Din dag

Idag är det din dag, igen. Och även detta år sitter jag och tittar mot himlen för att se om jag kan få se dig. Bara önskar att jag iaf kunde få känna din värme. Tänk om jag bara kunde få en kram.
Men det är ju din dag, så varför sitter jag här och tänker på mig själv?

Jag saknar dig mamma...



                                



Man ska kanske inte tro så mycket...

Granbacksvägen 6 är stället där det händer. Har sagt det förr och känns som om jag kommer få säga det fler ggr. Kommer hem en sådär 3 på natten och möts av en sån bevakningskille som normalt glider runt i sin bil och kollar läget. Men nu är han på jakt, ficklampan är uppdragen, kameran är på och vi får inte glömma blocket såklart.
Det brusar lite skönt i walkitalkin (ja man stavar inte så), någon säger något i den. Blir lite smått utfrågad. Han frågar om jag känner igen signalementet på en person, jag svarar lite smått avvaktande. Jag menar bara för att killen jobbar som bevakningsgubbe behöver han ju inte vara helt reko. Vill gärna fråga rakt ut vad det gäller men vågar inte riktigt, så blir mer "oj är det något som har hänt". Där står jag kl halv 4 utanför huset och blir utfrågad. Tills slut får jag veta att det gäller klotter i Tyresö. Han frågar om jag känner till en tag och direkt känner jag igen den och ber honom följa med mig in i porten för att visa hur vår vackra port ser ut nu för tiden.
Sen några månader tillbaks är dom och sanerar i den här porten praktiskt taget varje vecka. De har to m gett upp med sanering och börjat måla över klottret.
Några stackars ungar har tyvärr fallit offer i hela huset då alla tror att det är dom som klottrar. Men nu visar det sig alltså att personen som klottrar i vår port, i varje port på hela Granbacken och tydligen i hela Tyresö är en vuxen människa! En vuxen människa som har barn, vilket jag tycker gör saken ännu värre.
Nu kan jag inte till 100% säga att det är den här människan. Men med tanke på att folk tydligen sett den här personen klottra just den här tagen och att signalementet stämmer klockrent känns det inte som om att det kan vara på något annat sätt. Jag är i chock. Kommer vara väldigt svårt när man träffar den här personen i hissen.



Men nu är det snart dags för lagfest så dags att gå och sätta på sig fejjset!


Loisa´s blogg kan vara tråkig!

Måste ju säga att jag älskar våren, och då pratar jag inte bara om värmen och att man går och svettas i linne. Utan jag tänker faktiskt mer på alla dessa dofter. Allt som blommar och min favoritdoft, när det hänger regn i luften! Ni vet när de doftar som om asfalten är blöt. Mmmm.
Men just nu sitter jag på kontoret, och här doftar det varken blommor eller regn och solen kan jag bara titta på genom alla våra enorma fönster och glo på ringvägen. Brukar sitta och titta på de som bor i huset framför och avundas när de sitter och solar på balkongen med någon kall dryck.

Nu håller jag bara tummarna för att sommaren faktiskt blir varm då det ser ut som om att jag blir hemma i Sverige på semestern.



Susy

Min kisse är inte riktigt som andra katter. Ibland funderar jag på om hon tror att hon är en hund, eller om hon bara helt enkelt är knäpp. Min kisse tycker om att leka apport, när man sitter i soffan kommer hon med en leksak, lämnar den i knät på en och så ska man kasta. Så kan hon hålla på ett par ggr. Knäppast med min katt är nog att hon faktiskt gillar vatten! Trodde jag kunde skrämma bort henne från handfatet genom att sätta på vattnet medans hon låg där en dag när jag inte orkade lyfta bort henne, men nejnej hon låg kvar och njöt!
 
                                 
                                                      
                                                                      




Sluta växa!

Jobbigt när man inte ser gullungarna på ett par dagar och sen har de växt som ogräs. Inte okej.
Jag skulle aldrig klara av att bli en varannanvecka förälder, jag tycker det är jobbigt att missa så "mycket" bara när det gäller mina syskonbarn. Tänk då när det gäller sina egna barn. Om man missar den där första gången, som så mycket är,  flera ggr. Speciellt när de är bebisar.
Skiljer jag mig från mina barns pappa kidnappar jag ungarna!


SLUTA VÄXA!


RSS 2.0