I lördags snodde vi nästan en bil....

Sitter jag här och bloggar en söndagkväll? =O Ja det är sant, vår myskväll blev inställd idag pga sjukdom tyvärr.

Men roligast i helgen förutom vinst mot Irsta då var ju när jag, Ika och Pämela åkte till Farsta centrum för lunch och julshopping. Vi går tillbaks till parkeringen för att åka till samling. Går fram till bilen, Emelie låser upp, jag och Ika står på andra sidan och väntar på att hon ska gå in i bilen och låsa upp för oss med.
Sen säger hon helt plötsligt "Vet ni vad det värsta är? Det här är inte ens min bil"
Jag och Ika kollar undrande på henne. Men joo, vaa? Så tittar vi in i bilen, Ojfan det ligger inga matchväskor i baksätet, andra säten, 4 dörrar. Shit det är inte din bil.
Emelie försöker låsa bilen igen men det är en äldre bil och den är lite seg. Samtidigt står en man en bit bort och tittar på oss Jag: Shiit det är säkert hans bil" Sen bara springer vi iväg gapskrattandes, och 2 rutor bort stod hennes bil så vi slänger oss in i bilen och åker iväg så fort som möjligt fortfarande gapskrattandes.

Hur stor är risken att det står en bil med samma modell som Pämelas där vi parkerade OCH att nyckeln passar!
Fyy det här kommer skrattas till länge länge.




Yoga

Idag körde vi Yoga efter löpningen ist för handboll. Superskönt, har aldrig testat yoga innan men har alltid velat göra det. Är en så stressad person, behöver sånt där.
Det enda som var lite jobbigt var avslappningsövningarna, det yrde kring i huvudet lite ibland när man var tvungen att blunda länge.




Om jag fortsätter med yoga så kanske....



Hjärnskakning?

Naa kanske. Mest ömt kanske.
Fick en sån superboll i huvudet igår, rakt över näsan och ögonen. Vilade lite och fortsatte träna sen så kändes inte som någon fara. Men inatt vaknade jag och mådde så illa. Sen har jag mått illa sen dess, ont i huvudet med. Känner mig bakis typ. Tog 20 min för mig att få i mig en smörgås imorse.
En sväng på gymmet med Pämela med, men orkade inte så mycket.

Nu ska jag sova av ruset... Nee man ska inte sova då va? Inte sitta framför datorn heller för den delen.



sköööna söndag!

Mmm bästaste söndagen.

Började dagen som en bläckfisk i köket. Laga lasagne till kvällen och köttfärssås till lunch samtidigt. Och kl 14 skulle vi iväg med bussen så Pämela kunde vara med på lunch med.
Men det blev bra, både en lasagne och köttfärssås blev det.

Efter lunch på Pämelas jobb va de bilen till matchen. Denna söndag bjöd serieledarna Nacka på motstånd. Va nervös inför denna match, lite smårädd för en förlust. Men det blev vinst med 27-31. Så sjukt skönt!

Sen hem då för myssöndag. In med lasagnen för gratinering i ugnen. Hann diska upp allt innan alla kom med. Sen va de mys framför tvn, lasagnen blev bra som tur va. Mallan hade med sig blåbärspaj. Mums.




Ibland blir saknaden för stor....

Under vissa perioder saknar man mer. Just nu har jag en sån period, men under såna här perioder brukar det vara en person eller en sak man saknar. Jag saknar allt och alla samtidigt.

Jag saknar min farmor, min älskade farmor. Det har gått nästan 8 år sen hon gick bort nu. Kommer ihåg att det tog mig nästan 1 år innan jag verkligen förstod att hon gått bort. Jag ringde min farmor nästan varje dag och besökte henne väldigt ofta. Hon var min bästa vän. Även efter hon hade gått bort kunde jag ta upp telefonen och slå hennes nummer bara för att komma på att det inte gick, att hon inte fanns där på andra sidan luren längre.

Min älskade farfar. Det har gått 13,5 år sen han gick bort. Han var så varm min farfar. Egentligen var han inte vår riktiga farfar, men det fanns ingen annan farfar för mig. Kan fortfarande känna hans värme när jag tänker på honom, ler alltid när jag tänker på honom. Minns hans begravning, jag var bara 11 och skulle läsa en dikt min syster hade skrivit. Höll tillbaks tårarna för att orka läsa, men så fort jag hade läst dikten så sprutade tårarna.

Min mamma, Min mamma. Jag har alltid saknat min mamma olika mycket under livets gång. Ibland har det bara känts så orättvist, kunde jag inte fått några år till iaf. Fått lära känna min mamma. Ibland har jag bara vart så lycklig för det jag faktiskt har och hur starka vi blivit genom allt. Ibland gråter jag bara, ibland ler jag bara, ibland funderar jag bara. Saknaden till min mamma är väldigt naturlig samtidigt som det blir så speciellt. Jag var 4 år, jag fick inte speciellt lång tid med min mamma. Ibland vet jag inte vad jag saknar men när jag tittar eller tänker på henne känner jag bara den där stora saknaden och sorgen i kroppen. Har ju under alla mina år byggt upp min egen bild av min mamma genom frågor och samtal och genom att titta på bilder. Tror jag jämför henne mycket med min syster för de är så otroligt lika utseendemässigt.

Jag saknar även min pappa, är inte van vid att träffa honom såhär lite.



                               








Säng

Nu har min nya säng kommit! Igår fixade och donade jag och min syster här hemma. Möblerade om så sängen skulle passa in. Passade även på att städa lite när man ändå är igång. Shit vad mycket skit man hittar när man städar. Hittade Robins gamla körskolekvitton, typ 5 år gamla i en låda. Precis vad man bör spara på!

Imorgon ska jag gå och kika på en 2a här på Granbacken. Hoppas den är fin! Blir det flyttning till årskiftet!






Vafan hände

När slutade jag vara den mest bortskämda och när tog min syster över rollen!?
Trodde jag var pappas lilla prinsessa...
 













 

 


Skånelallalalllalaaaa

Igår var det dagen D, äntligen var tjejfesten här!
Dagen började bra med en skön vinst hemma mot Skånela. Mer om våra matcher och laget kan ni läsa på http://tyresohf.blogg.se.

Sen hem för att "snabbt" göra mig iordning och ge mig av mot Kristineberg. Sabina var min dejt för kvällen, Loisa skulle också vara min dejt men svek efter en hård fredag. När vi kom fram såg jag att de tyvärr inte var 11 tjejer där men vi vart iallafall ett bra gäng på 7 tjejer. Och kul hade vi!
Först en massa dricka, massa skratt och skvaller och prat och självklart lite sing star! Sen mot Soapbar, en diskotaxi blev det med tv, stjärnor i taket och het musik. Trång dans på soap som vanligt, men kul var det. Hamnade nästan i catfight med nå engelsk tjej och Ea och Mickan hamnade i catfight med nå blond tjej. Vissa förstod inte att det var trångt. Men vi dansade vidare för det, inte skulle det störa oss!
Efter att tröttnat på det trånga dansgolvet begav vi oss ut på stan igen, Solidaritet blev nästa ställe! Sjukt mycket folk var det där med. Många bekanta ansikten blev det med.
Sen vart det nattbussen hem med Sabina och Johan, en sväng på Sibylla hann vi med också och jag och hamburgerkillen blev bundisar!

Idag har vart en riktigt seg dag, sov så länge som möjligt. En dusch, lite mer sova på soffan. Sen ringde Pämela och det var dags för middag.
Kvällens meny blev kycklingfilé och klyftpotatis.



                   






Fredagen den 13onde

Sppooooky sppoookyyy!
Någon som haft otur idag? Jag har då inte haft nå hitills. Och det enda som skulle kunna hända ikväll är att tvn lägger av typ.


Imorgon är det tjejparty! Ska bli superkul, blir en 11 st ungefär i Ea´s lilla lägenhet sen bär det av ut mot staden!

Middag

Jag och Pämela bestämde oss för ett tag sen att vi skulle försöka äta tillsammans innan varje träning. Det händer inte så ofta. Men idag gör jag en liten del av min bit och bjuder på klyftpotatis och fetaostfyllda färsbiffar (som min söta syster gjort) Hoppas det smakar.

Nee nu måste potatisen in i ugnen.

Puss och kram


Politiker

Skön kommuntant som köpte in 60 "Tänkarhattar" för 18000 när de drar ner på allt annat i kommunen.



B b b blaame it on the alcohoooooo

Titta Loisa, finns fler som snor från dig ;)


Igår var en rolig kväll, den kan nog enklast förklaras såhär, började segt, kl 0100 ville jag gå hem, slutade med att jag kom hem 0445.
Så nu sitter jag här trött i min soffa under täcket och hånglar med min PVR och EMA.



OCH! Äntligen lite bilder från Halloween.

        

          



Kyla

Idag var jag helt ensam med Nova för första gången, vi myste på soffan =)


Imorgon blir det till Jysk med Pämela för att köpa en ny större säng. Lika bra att se till att köpa så mycket som möjligt medan man fortfarande bor hemma. Får se om jag kanske bor i 8ans hus snart ist! =P


Förresten. Nu är det så kallt ute att det är underställ på vid löpning!






lediga tisdagsvällar

Är det fullmåne idag?


Tisdagar, den enda kvällen där jag faktiskt kan göra precis vad jag vill. Och vad gör jag då, jo handlar, lagar mat och tvättar. Kanske to m städning. Tvtittning mellan tvättstugeomgångarna.
Spännande haaa?


try to make me go to rehab

Jaha sitter man här med en kopp te efter ännu en toppensöndagsmiddag. Dagens meny bestod av kycklingsallad med feta och pinjenötter och vitlöksbröd. Efterrätt blev glass och varma hallon denna söndag med, lite smålata sådär. Men Mallan köpte med chokladfingrar också!

Jaha igår var det först och främst match mot GT/76. En jättekul match med en jkla skön vinst!
Sen var det bara hem för en snabb dusch för sen kom Sara och Ea förbi för lite förkrök/hjälpa mig med min outfit. Det var ju dags för Halloweenfest och Amy Winhouseperuken skulle ju på! Kvällen var väldigt trevlig, hade inga förväntningar innan för jag hade ingen aning om vilket slags folk det skulle vara. Men en hel del dans blev det och en hel del skratt när folk trodde min påse mjöl var knark påriktigt. Tror de flesta gick på det.
Har inte hunnit lägga in några bilder än, eller hunnit och hunnit, jag har inte orkat. Men de kommer säkert imorgon =)

Söndagen började tidigt med träning 1030, var inte så farligt faktiskt. En rätt kul träning.
Var helt matt efter träningen, hade inte sovit jättemånga timmar och lite alkohol i kroppen brukar göra en rätt sliten. Så blev hem, snabb dusch sen täcket till soffan och lite idol och körslaget. Halvsov i soffan till 4 ungefär sen blev det upp och klä på sig för att möta Ika och handla mat till kvällen. Vi tog Pämelas bil ner till centrum vilket var ett eget litet äventyr. Men vi kom fram och tillbaks iaf!

Får ju inte glömma fredagen heller! Träffade Sabina för en middag i stan. La Cucaracha och Tapas blev det! Vi beställde in massa gott och en flaska vin sen satt vi och snacka skit i 2 h ungefär. Länge sedan jag umgicks med Sabina så var superkul att få göra det! Sen tog vi en fika på Muggen, lite te och chokladkaka som vi knappt fick i våra redan fullproppade magar. Sedan avslutades kvällen med trevligt sällskap och Johan Falk.






RSS 2.0