ARG

Idag blev jag irriterad på folket i mitt hus. Är fan alltid smutsigt i vår tvättstuga och man får börja med att städa innan man kan börja tvätta. Så öser folk med tvättmedel så det ligger kvar i facket och så måset jag tvätta med det. Säkert nå bajstvättmedel eftersom det inte löser upp sig. Sjukt irriterande. Och tvättmedel och sköljmedel precis överallt var det!
Så jag bestämde mig för att vara en sån jävla grinkärring och skrev en lapp! En aggressiv lapp blev det med. Svor en massa ggr i brevet. Sen kom jag på att när folk hänger upp såna lappar så skriver man aldrig vem det är. Tycker jag är lite fegt så jag skrev under med båda för och efternamn och vilken trapp jag bor på!
Så nu hoppas jag att jag kommer åka hiss med någon som kommer skämmas rejält. Så kanske de börjar städa i tvättstugan. =) hoho.

Ikväll blir det bio med Loisa Fisa. Nån komedi vill hon se, så jag ska leta lite nu tänkte jag.


Glömde ju skriva sist att vi ska kvala till elitserien med! Var så uppe i min nya TV! Skitkul iaf, så Kärra HF på onsdag och söndag. Håll tummarna!

Köpt TV!

Förra helgen tillbringade jag i Lund och tittade på finalsteget i flickSM som våra duktiga aflickor kommit till. Bodde tillsammans med Sabina, Frida och Tove på ett litet mysigt hotell mitt i stan. Var flera där och tittade men de bodde på ett annat hotell.
Helgen var supertrevlig, kollade massa handboll såklart. Men tog även några shoppingtimmar på lördagen och spanade in domkyrkan och klockspelet. Haha det var kul. Vi hade hört att de var något spännande klockspel kl 15 på lördagen i domkyrkan så vi tänkte att det ska vi titta på såklart. Avbröt shoppingrundan (allt ligger ju inom 5 min gåväg, så var inte så jobbigt) och promenerade mot kyrkan. Spända och förväntansfulla satt vi där några minuter i tre och klockan börjar slå! Och 30 sek senare var det slut! Alla som var där för att titta började skratta! Bet mig hårt i kinderna först, tänkte att inte kan jag börja skratta i kyrkan, men när alla andra började kunde jag inte heller låta bli.
Lördagskvällen spenderade vi framför vår 8 tummare och melodifestivalen såklart!  God mat, mousserande och massa gott. Skitmysigt hade vi.
Och jag kan ju lugnt säga att jag aldrig skrattat så mycket som vi gjorde den här helgen. Hade träningsvärk i magen efter nästan.

Idag har jag vart och köpt mig en ny tv! Så nu ska jag sätta mig och pilla med den tänkte jag!


image10

blää

Förra helgen var bara massa göra. Fredagen handla och baka inför söndagens kalas, lördagen match i eskilstuna och söndagen stå i cafeterian på Annas cup och sen kalas.

Denna helgen fyllde Loisa år i fredags. Köpte en finfin present åt henne =P
Match i lördags, sen kikade jag på herrarnas match. Sen kom jag hem och började må pyton och kvällen slutade med kräk. Stackars mig. Är massa förkyld med.

Så resten av söndagen ska jag tycka synd om mig själv tänkte jag. Slöa med tvn.



                             image9

Kolla min coola turtlestårta!

RSS 2.0