helgen

Har inte hunnit skriva om helgen än. Den var i stort sett lugn, väldigt lugn. En tripp till Bollnäs för en kass jvla match. Söndagen var däremot full fart i. Började dagen med Oliver och Isak och Walking with dinosaurs i Globen. Mäktig show med dinosaurier i riktig storlek. Oliver fick de här biljetterna redan i mars i födelsedagspresent. Vad vi har längtat, och ja, det var värt det!
Direkt efter showen åkte jag in till stan för att shoppa lite med Ea. Lite kläder inför nästa helg. Shit vad heta vi kommer vara. Hittade perfekta peruker, perfekt outfit. Mitt enda problem nu är alla tattueringar. Men de ska nog ordna sig. Sen avslutades självklart söndagen med söndagsmiddag. Denna söndag var vi lite lata och körde Thaimat. Efterrätt blev glass med varma hallon. Men mums det var lika gott som alltid!
Men vad blir det nästa söndag!? 


                  
                                            



möten

Igår skrev jag om trevliga möten med främlingar och att jag skulle vara mer öppen för det.
Idag vart det faktiskt ännu ett trevligt möte, denna gång på tunnelbanan med en äldre man. Vi pratade om politik och 50 - 60talet.  Hans liv var intressant.
Vem träffar jag imorgon måntro?


wrooom

Vi svenskar är ju bra tråkiga eller hur? Vi pratar helst inte med främlingar, sätter oss gärna inte brevid någon vi inte känner (om vi inte måste), hjälper gärna inte främlingar. Ja vi håller oss så långt ifrån varandra som möjligt.
MEN, idag hade jag faktiskt en helt annan upplevelse. Sitter ute på vischan efter ett möte och väntar på bussen. Bussen kommer, jag hoppar upp som en groda, bussen åker förbi mig. Ute på vischan går inte bussarna så ofta, det vet ni allihopa. Så jag bli sne. Samtidigt kommer en tjej springandes som också tänkte hinna med bussen. Vi gnäller lite tillsammans över SL och hur kassa de kan vara ibland. Sen bestämmer hon sig för att gå till nästa busshållsplats och jag bestämmer mig faktiskt för att promenera med. Vi pratar lite om allt möjligt, vad vi jobbar med, eller pluggar som hon faktiskt gjorde. Hon berättade om sin lilla son. Ja vi pratade om allt möjligt, även när vi går på bussen sätter vi oss tillsammans och fortsätter prata. Hur ofta händer sånt här liksom? Hur lätt är det att hitta nya vänner i den åldern man är i nu? Det händer tyvärr alldeles för sällan.
Tyvärr var jag tvungen att slänga mig av bussen när jag upptäckte att vi redan var framme i Nacka. Vem vet annars kanske vi hade bytt nr och blivit vänner! Jag ska börja vara mer spontan och öppen för nya människor som bara finns runtomkring en i samhället för det var riktigt trevligt möte jag hade idag. Och tänk hur många fler man kan ha ist för att bara sitta och halvsova på bussen för sig själv.



idag körde jag bil alldeles själv



körkort!

Fööör jag har tagit körkort! Tog sin lilla tid men det gör det väl när man är lite halvt intresserad sådär, men nu är det faktiskt skönt att ha det! Klart klart klart!
Får väl tacka Marcus Antin som slängde mig in i det här, utan honom hade jag antagligen aldrig börjat ens.


Såå se upp i backen, fyra hål i nacken!






OOOoohaaajaajjAAAJajPuuuff

Min rygg dödar mig, det är en otrolig smärta. Är öm runt svanskotten och upp på ryggraden, kan inte ens röra vid min rygg utan att det gör ont.
Imorgon blir det kiropraktor, får se om det hjälper. Annars blir det hej sjukgymnast igen. Lite nålar kanske.


Snart är det Halloween, det betyder Halloweenfest, det betyder klä ut sig. Det blir klockrent i år!
Tror jag ska hålla min utstyrsel hemlig kanske. Eller, näää jag ska vara Amy Winehouse! Stoooort hååår, tatueringar, nå traschiga kläder, massa eyeliner, lite mjöl under näsan. Hoho.
Ea, Lady GaGa vi kommer vara klockrena! Sara då, vad ska Sara vara?
































frukost

Jag har börjat äta frukost ordentligt igen. Jag älskar egentligen frukost. En stund på morgonen med tidningen och bara starta i lugn och ro. Förut åt jag frukost hemma varje morgon, men på sista tiden har jag varit dålig på det, har skapat dåliga vaknavanor och ligger kvar för länge vilket slutar med att frukosten får intas på bussen eller på kontoret. För utan frukost klarar jag mig inte!
Kan inte säga att jag kommer upp varje dag men då och då iaf så jag är på bättringsvägar!







Marie = gudmor

Jag är inte bara moster, jag är även gudmor!


Ännu en helg som bara svept förbi. Fredagen blev lugn, lite breakdance med Loisa (nej vi tittade, inte dansa) sen en hemmamyskväll med syster och familj. Idol och äntligen ut med Camilla!
Lördagen började med en god lunch med Ika och Emelie sen vidare mot samling och match mot Örebro. En riktigt skön vinst! Vilken laginsats!
Kvällen blev med LoisaFisa och Berns. Shake shake shake.
Söndagen då, dessa underbara söndagar. Först upp tidigt, halvdöd, bakis, trött, hungrig och följa med Oliver på handbollskola. Hem, tvätta, bada, vila sen till centrum för att inhandla kvällens middag.
Denna söndagsmeny blev bakad potatis med skagen, kycklingröra, vitlöksmör och keso. Efterrätt sån där ööh eehm vafan hetter det nu igen! Ni vet massa goda bär och frukter i ugn med vit choklad över och sen glass till. Nej har tappat det helt, Pämela eller Ika får hjälpa till.
Söndagar har blivit bättre med! Gossip girl har börjat gå igen! MMmmm mm söndagstv <3


Så nu ska det borstas tänder sen krypa ner i sängen. Tack för denna vecka, godnatt!

 

 


Pinsam

I tunnelbanan påväg till kontoret idag så är det stopp i blåa linjen pga tekniska problem. Ställer mig snällt där och väntar (som om jag har något annat val) och märker hur en kille tittar på mig hela tiden. Inte snygg, så tycker det mest är jobbigt. Försöker låtsas som ingenting och lyckas rätt bra. Han går förbi mig ett par ggr och säger något på väldigt dålig svenska, jag låtsas som om jag inte förstår att det är mig han talar med.
Sen kommer äntligen tåget, klivet in, denna killen försöker få mig att sätta sig brevid honom. Jag låtsas som ingenting. Sätter mig snett framför en bit bort. Då sitter han och lutar sig så han kan se mig och vinkar och försöker få kontakt. Jag låtsas som ingenting.
Även detta tåg är trasigt så vi får gå av igen, sätter mig ner och samma kille kommer och frågar om han får slå sig ner brevid. Jag sitter redan jvligt trångt så får nästan hoppa upp i tjejen brevids knä.
Han sitter och pratar med sin kompis men vänder sig mot mig hela tiden, utan att säga något.
Äntligen kommer nästa tåg och jag sätter mig så långt bort jag kan från honom.

Kommer in på kontoret, sätter oss i lunchrummet för att inta en god lunch från Thelins. Utanför kommer städaren gående, DET ÄR HAN. Hahah killen på tunnelbanan var vår städare!
Skämdes lite smått, gömde mig när han städade vid min arbetsplats.



Måste ju bara säga...

Att min nya digitalbox är verkligen min bästa vän! Fattar inte hur jag överlevt utan den innan!




Nova Nova Nova

Varje ledig minut går till mys med Nova!

Morotskaka hos Pämela och Ika ikväll som lovat, blev ju en del morötter kvar efter söndagen. Supergod blev den, bra jobbat Pämela! Kikade självklart på fotbollen med, kul med mycket mål men jaaa!

Kort men intensiv träning idag, först 40 min löpning i Erikssontempo, hon springer fort. Sen endast 1 h inneträning pga att a-flickorna hade match ikväll, så kort träning men mycket spring och mycket skott.
Hann även träffa min älskade far en kortis ikväll, var hemma för att kika på Nova. Har nog inte sett min pappa på över en månad, jag saknar min pappa!



Nova

Inatt kom hon vår efterlängtade lilla tjej, utav bara farten gick det. Klockan 0154 ringer syster mig, det är dags. Roffar åt mig kläderna som ligger närmast och bara springer upp i farten. Kvart över kommer Leo och de åker mot BB. 0238 är de inne och hon är inlagd. 0330 ringer min syster upp mig, tänker direkt "okej det blev inget" Men jodå hon är ute redan, det är klart! 10 tår 10 fingrar! 35 minuter tog det!
Skönt att höra att allt är bra, var ju en speciell graviditet. Måste erkänna att jag låg här på soffan med lite tårar i ögonen.

Så kl 0314 föddes hon, 44 cm lång och 2980 gram.

Lång lång dag sen. Kunde ju inte direkt somna på en gång efter de åkt. La mig på soffan tillsammans med Susy, katterna var lite smått galna efter nattens händelser. Och de gillar att leka kull på nätterna. Låter som hästar travar fram över golven när de sätter igång. Så 2 h sömn har jag väl fått. Upp kl 0700 för att ringa Olivers skola.
Sen blev de frukost och tripp till centrum för att inhandla lite blommor och grejer till bebisen.
Sen var det lunch, städa, spela tvspel, väntan väntan väntan. En tripp till sjukhuset. Middag. Tvätta.

Tyvärr ville lilltjejen inte riktigt äta så vi fick stå ut här hemma ändå tills halv 9 på kvällen innan de kom hem!
Men nu är de äntligen hemma. Längtar tills imorgon eftermiddag så jag kan gå upp och kramas med henne igen.




Oliver´s egna rad
hon srkiker mycket och nyser och gråter nu äter hon sen ska hon
såva oliver ska lägga hon
hons pappa siter  i jennifers säng nu ska hon lägga
sig



           



           




Hollywoodfruar



Någon mer än jag som är besviken på kvällens program? Är ju bara ett ihopklipp från de andra programmen. Kasst! Som att sitta och titta på
flera repriser samtidigt.


Men Maria Montazami är det inte en underbar människa! Så korkad men ändå har hon så varmt hjärta att man bara får lust att krama om henne varje gång hon öppnar munnen och säga, "sååja Maria såååja" Tänk efter lite före nu! Hahah nee hon är wunderfull!

Anna Anka, behöver jag ens säga något? Alla människor som tittat på
henne tycker antagligen samma sak. Men samtidigt kan jag känna, hon verkar lycklig. Låt henne leva i sin bubbla bara vi andra slipper henne!

Agnes- Nicole Winter. Ja, rätt blek i det här programmet va?
Hon är ju inte världens bästa skådespelerska iaf!
                                                                                                                  






Söndag, härliga söndag.

Som ni vet har ju söndagar blivit något av en favoritdag sen vi började med Topmodelsöndagar. Idag var nog denna söndag extra bra. Började visserligen med att jag vaknade med lite småhuvudvärk efter gårdagskvällens bravader hos ingen mindre än SANDIE! Hon hade födelsekalas hemma och snäll som hon är hade hon bjudit mig.
Jag och Sandie är dåliga på att umgås så varje gång man träffar henne blir det extra roligt! Och hur ofta blir ett kalas tråkigt? Nej aldrig.

Iaf till idag igen då. Efter jag äntligen vaknat till så kom Sabina på besök! Sabina har ju lämnat oss i laget så nu träffar jag även henne väldigt sällan. Tyvärr kunde hon inte vara med på kvällens middag men en liten stund hann vi umgås iaf.
Denna söndag började Topmodelsöndagen redan kl 16 pga missade program, (Topmodel förra söndagen, Karlstad. Desperate tisdag, träning) så hade lite att ta igen. Lite action med när tjejerna skulle inspektera min balkong och vi fick se ett stort rökmoln och eld längre bortifrån! Efter en del forskande fick vi veta vad som hade hänt. Uppspelta blev vi iaf! http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5942039.ab
Hemmagjord Pizza idag, riktigt smaskigt. och efterrätt blev idag grönsaker och dipp. Och chips med efter lite tjat från Emelie.
Emelie var en hejare på att skala morötter med så på tisdag blir det morotskaka!

Vi kom även överens om hur god all mat blir varje gång med, tillsammans är vi mästerkockar!


Vart även lite klackskomaraton på min loftgång, eller försöker de rymma med mina skor?


Fy i heeelvete

VA SJUKT!

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5921908.ab


Pämela

Erkänn att du är lite avundsjuk på min nya tandborste!




presenter

Idag har jag köpt bebis första docka. Supersöt. Oliver fick en liten present han med såklart, en robot man ska bygga ihop själv med mekaniska delar som ska få den att kunna gå själv. Ska bli spännande att se om vi lyckas.

Nu är det bara 3 veckor kvar, men hon ligger rätt så det kan bli tidigare. Längtar supermycket, vill bara att hon ska komma ut ordentligt med 10 tår och 10 fingrar och ännu sötare än dockan!






I mina tofflor






Helgen var lugn, innebandy på fredagen och tidig kväll. Min näsa snorade, mina ögon var trötta.
Hoppas TT kommer igång, det här funkar ju inte. Kändes som om de var deras kväll. Men de verkar bara orka 5 första i varje period.

Lördagen började med duktigheter som tvättning. Men avslutades trevligare med middag med Ea och Sara, mycket god lasagne, sallad och bröd som Sara hade ordnat. Väldigt trevligt, väldigt länge sen. Sen var det utflyttningsfest hos Johan. För mig blev det en snabbvisit. Hann med lite mingel, lite dans till heta gamla hits. "yooo tell me what you want what you really really waaaant"!

Söndagen Karlstad för att spöa Hellton, tyvärr spöade Hellton oss. De var helt enkelt lite hetare. Vi tar dom hemma nästa gång!
2 jvla bollar i huvudet med på friläge. Jävla fan, min näsa gör ont idag.


Kul med en ny vecka, nu kör vi!












HÖST


Börjar tycka om hösten, kylan, mörkret, fina färger. Mys. Stövlar, handskar, halsdukar, koftor.



 

 

 


RSS 2.0