att träffa ett gammal ex...

för nå vecka sen dök ett supergammalt ex upp på jobbet, Han arbetar med ventilationer och det stormar hos oss, så därför var de förbi.
Så där stod han i hallen när jag kom ut från personalrummet.
Hejsan, allt bra? Det säger man ju självklart, men sen då? Kan ju inte fråga vad han gör nu förtiden heller, de såg jag ju klart och tydligt!
Jaja har ni nå bra tips så maila gärna! haha =)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Min dator är fortfarande död därhemma, så nu sitter jag hos syster min. Ska köpa en ny så fort som möjligt!

1 vecka och 2 dagar sen teori! Jag är körd!
Nu har handledarbeviser kommit iaf och jag har köpt mig en övningskörningsskylt så WATCH OUT!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jobbigt när man måste ta igen sån lång tid.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helgen har varit lugn och skön, Lördagen tillbringade jag mest med Oliver. Gick på fotbollskola med honom sen tittade vi på massa poliser och brandmän som var vid centrum.
Testade hur det känns att krocka och volta. Scary. Tipspromenad också såklart!
 Sen slöade vi mest, jag somnade framför tvn för att sen bli väckt av Oliver som ville gå och köpa en fotboll. Bara pallra sig upp!
Avslutade dagen med att bjuda syster min och Oliver på middag på hörnet. Trevligt. Sen gick vi till Godis svampen och köpte godis, alltid lika kul och dyrt!
Sen blev kvällen lugn, jag och tvn kelade lite grann.

image11
Heja Oliver!

Idag har jag gjort stan med Sabina. Blev  3 par skor (skopunkten), en kjol, en klänning och ett linne. Och ett par shorts med ja. Hoppas värmen håller i sig så man kan använda alla vårkläder nu med!


På onsdag åks det till Göteborg för att titta handboll. Lite Liseberg med förhoppningsvis, var hundra år sen jag var där sist tror jag.... Och nå partajj på valborg lär det bli med.
På lördag är det partajj på Hildursborg? tror jag det hette.. Christians bowlinglag som anordnar. Blir säkert kul.
Men missar Vendelas studentskiva med hollywoodtema. Hade vart kul att klä ut sig och gå dit, hela laget ska gå tror jag. Men men...

Efter låång tids letande hittade jag den äntligen! Mitt kära porträtt av min mamma som jag gjorde på lågstadiet, trodde jag slarvat bort den! Blev tårögd när den äntligen dök upp!
image12

Nu så Loisa

Min dator har tröttnat på mig där hemma, vill inte alls. Msn fungerar iaf. Tur att man har syster en trappa upp då så man kan sno hennes dator i såna här krisande stunder =P

Helgen har varit Loisa.. Trevligt som vanligt. Skulle ut i fredags men vi fastnade hos en av hennes vänner, spelade kort, sjöng lite och skrattade så vi grät och fick ont i magen. Kom hem 5 på natten. Så kul hade vi.
Och igår dansade vi dansmatta här hemma. Ett riktigt träningspass. Fick du träningsverk?

En helg full av skratt.


Nu ska jag bryta upp från dig, hoppas jag.. Jag vill det. Tror jag.



Jag behöver något mer och det ska jag ordna.





Nästa helg ska jag ut med EaPea, hoppas jag! Vi har blivit riktigt dåliga på att ses. Lite shopping behöver jag med.



Usch det är jobbigt att behöva blir stor. Så mycket man måste göra.

ääh nu slutar jag för ida. Tack och hej.


vakter är pinsamma

Igår var jag ute med min kära vän Loisa och hennes homies. Hamnade på ett skitställe och dansade där ett tag, en bit in på kvällen tröttnade jag och bestämde mig för att bege mig. Hade Loisas saker i min väska och var då tvungen att plocka upp allt för att ge det till henne då såklart, men hittade bara en bricka till garderoben. Då får man ju sådär lite småpanik ni vet. Och eftersom Jonna var påväg in på toaletten så följde vi med allihopa in eftersom det är det enda stället på ett uteställe med ordentligt ljus. Därinne kunde vi leta ordentligt tänkte vi. Då är vi alltså 3 tjejer och 1 kille inne på toaletten. När vi är där inne är de någon som bankar på dörren utifrån och vi tänker ju såklart att det är något fyllo som är kissnödig bara. Men när vi öppnar dörren står där en jävla  vakt som fått för sig att vi snortar på toan. Vilket kan vara rätt förståeligt eftersom vi var både tjejer och killar på toaletten. Men den här vakten har en kniv i handen när vi öppnar dörren, vilken han lägger undan när han ropar dit en till kollega.
Vi förklarar situationen, eller försöker iaf. Men vakten ville ju inte lyssna på oss. Han ställde typ en fråga och lät oss inte svara.
"Va gör ni på toaletten 3 tjejer och 1 kille"
"Alltså vi sku...."
"Håll käften, håll käften!!"
Och alltså i en sån här situation kanske man ska bli lite rädd och så. Men jag blev fan bara förbannad och kunde inte låta bli att skratta åt honom. Han var så larvig. Så han blev ju bara mer och mer arg på mig med.

Vi var verkligen hjälpsamma, frågade om han ville titta i våra väskor, tog ut allt ur fickorna osv men han var bara helt sjukt aggresiv. Skulle inte förvåna mig om han gick på anabola typ. Stor jävla ryss som var sjukt aggressiv.
Så bad jag honom titta i våra ögon, eftersom pupillerna blir jättestora ifall man håller på med sånt skit. Och han direkt "dina pupiller är skitstora!" Då skrattade jag och bad honom titta i spegeln med mig för våra pupiller var exakt lika stora. Då blev han tyst faktiskt, hade inte så mycket att säga.
Försökte prata med hans kollega med som mest bara stod på sidan. Men han var så jävla osäker och gjorde inte ett skit. Svansade efter den andra bara.
Sen bad de oss tjejer vara kvar och han stängde dörren och hotade vår killkompis med kniven mot halsen och försökte tvinga honom att erkänna! Förstå vilken jävla tönt.
Och medans vi stod utanför pratade jag med hans kollega och berättade att han haft en kniv när han kom in men han ville inte lyssna på mig. Då sa jag att om han inte gjorde något åt saken och kollade upp sin kollega skulle jag ringa polisen och polisanmäla dem. Och han visste inte alls vad han skulle säga men jag gav mig inte då hotade han att anhålla mig! Då skrattade jag honom rakt i ansiktet bara och bad honom anhålla mig.
Sen släppte de oss och lät oss gå.

Min slutsats är alltså att vakter är dumma i huvudet! Hota tjejer med kniv sen ta in en kille själv på toaletten och trycka upp kniv i halsen på honom. Hur pinsamma får de bli. Vi hade lagt upp alla bevis på att vi inte höll på med något skit utan bara letade garderobslapp för att lämna skitstället.
Det värsta är ju att sånt här säkert händer hela tiden, vakter tror ju lite att dom är the shit liksom och kan göra vad de vill. De är ju nästan alltid bara otrevliga. Varför inte le lite och vara lite serviceinriktade ist, tror folk skulle tjafsa mindre med vakter om de var trevligare.



RSS 2.0