snyggast

image8

Sjukt snygga!
Igår var det tacos och melodifestivalen hemma hos Loisa, eller hos hennes bror iaf. =)
Väldigt trevligt, och kvällen slutade med sing star såklart. Loisas favorit! Vi andra fick vara med ibland iaf ;)

Nu sitter jag här och äter vindruvor, väldigt gott. Är trött i kroppen med. Har gymmat och varit ute och sprungit med Sabina idag. Andra passet för helgen. Tänkte lägga mig framför tvn med mina vindruvor och slöa bara.
Det är jag värd!


Jag vill ha körkort nu!

Fuskat

Nu har jag fuskat lite med bloggen så jag får uppdatera lite här nu då.

Förra helgen var det då som sagt tjejmiddag på fredagen. Mikaela var hemma och hälsade på.
Mycket trevligt och god mat. Synd bara att de hade fått en läcka så det fanns inge vatten i restaurangen. Och sista 15 minuterna stod det en stor borr eller något utanför som skulle laga läcken och lät alldeles för mycket med. Gick en sväng till soap bar och tog en drink med innan det bar hem.
Lördagen var en springig dag. Började med en 40 min löpning och sen gym. Fort hem för att passa tvättstugan, hinna sola och duscha och göra iordning mig inför kvällen som spenderades hemma hos Camilla och David, david fyllde år. Trevligt fest med god mat även där, lite sing star och Buzz quiz. Jag och Nettan var förfärligt dåliga på quizen!
Även söndagen var rolig. Drog mig upp ur sängen för att kika förbi Nyboda hallen och flick-sm. Sen en snabb sväng förbi centrum för att inhandla ett regnställ och sen till gymmet för pass 2. Sen snabbt hem igen för att hinna slänga i mig en lunch/middag för att sen skynda mig ner till hallen för att titta på flickorna när de spelade semifinal. Och de vann såklart! Kul för dem, vidare till steg 5. Grattis!
Och kvällen spenderades på ett väldigt trevligt sätt med.

Som jag pratade med några om igår så censurerar vi de smaskigaste.

Veckan är som vanligt då, inge spännande. Jobb, träning. Hinner inte med mycket mer.

Denna helg då. Igår hade Johan Dahl fest. Alldeles för mycket fylla och dans. Själv var jag spiknykter eftersom jag haft match idag och ska ha imorgon. Så jag skrattade gott åt alla fulla människor =) Men väldigt kul var det.
Sen skulle vi vidare till Soap bar även denna helg för någon timmes dans och sen efterfest hos andra Johan.
Men där gav jag upp och satte mig på nattbussen hem, där jag föresten hittade min bror och hans vänner. Perfekt! Behövde jag inte åka hem själv.

Idag har jag då sovit länge! Väldigt skönt, var alldeles för länge sen. Sen tog jag en tripp förbi centrum för att köpa en present åt Oliver som han önskat sig. Han fyller år om 20 dagar ungefär men ville inte riskera att de skulle ta slut. Passade även på att kika lite åt mig själv. Hittade ett par stövlar på rea, nästan likadana som jag har med de var ju så billiga så jag kunde inte låta bli!
Sen iväg på match då. Gått och taggat, kommer dit, byter om och börjar värma upp. Så helt plötsligt kommer tränaren fram till mig, "Marie, du får spela ute idag" haha jag bara gapskrattade, han med. Men det var sant! Vi var några från början men så krockade Jessica med bilen och kunde inte komma och Tove´s tumme hoppade ur led i matchen innan så det var bara att dra på sig shortsen och köra! Var rätt het faktiskt. Tur att det bara var en ulagsmatch idag!
Och kvällen blir lugn idag. Är trött efter matchen, känner mig lite småsjuk och så är det ju melodifestivalen! Ska tränga mig in hos syrran och poppa lite popcorn tänkte jag.
Imorgon är det match igen. Håll tummarna för oss!

RSS 2.0