oldie

Det här är nog första gången jag faktiskt känner mig äldre efter en födelsedag, inte mognare eller något sånt. Bara äldre liksom. Börjar fan bli gammal.




Happy Birthday på miig

För idag är det min födelsedag, trallalalalaaa.


Trevlig kväll igår, blev inte så många men väldigt trevlig iaf. Tack för presenterna!

Idag jvla Riskutbildning på körskolan, hem, duscha, fixa, trixa, kräftskiva! Mums!
Smått bakis idag så ska bli jättekul att sitta i 3 h och se folk krocka. För idag är det min föödelsseeedaag!



Det är dags för freedagsmyyyyys

Sitter på jobbet och försöker fördriva sista minutrarna innan vårt jvla fredagsmöte som gör att man inte kan smita tidigare på fredagar! Vill bara hem, slänga på mig klänning, smink och partyyy!

För en gångs skull är jag taggad på party en fredag, man börjar ju bli gammal och orkar inte längre riktigt annars.
Blir en helg med fart och fläkt! Kalas ikväll, kräftskiva imorgon och familjekalas på söndag. Kill me söndagkväll!

Nu ska jag dra ihop gänget här och telefonmöta min chef, see you tonight!

Puss


jihooo

jag hade något att skriva förut. Men nu har jag glömt vad...


smutsiga golv

Idag avlivade vi våra små bebisar Piff, Puff och Knuff. Kommer sakna dom. Få kela med dom och bära omkring dom på axlarna. Kommer sakna Piff´s bitande på mina naglar. Knuff´s sniffande i mina öronen. Puff´s buffande.
Ni tänker säkert, små äckliga råttor. Hur mycket kan man sakna dom. Men jag gillar råttorna mer än våra katter faktiskt. De är mycket mer sociala. Eller var...

Godnatt bebisar.


Städa städa party på freeedaaag!

Okul det är att städa. Men det är bra när man är tvungen, för då sätter man faktiskt igång ordentligt och fuskstädar inte som jag är expert på att göra. Ni vet när man städar så det ser rent ut fast egentligen kanske det inte är jätterent.
Som när man lägger täcket ordentligt och kuddarna så ser sängen jättebäddad ut men egentligen fuskade man med lakanet och det ligger alldles skrynkligt under.

På fredag blir det den traditionella tårtan iaf, (men erica sviker detta år med!) Men det här året blir det även förfest. Blir en salig blandning människor. Blir nog jättetrevligt!
Hade velat haft kräftskiva i år men eftersom alla människor har en tendens att planera saker på MIN födelsedag det här året så sköt jag fram kräftskivan till 29 augusti 2011. Så ni är alla välkomna då!

Nu ska jag fortsätta städandet. Ha det så bra

Helt slut...

Träningsläger även denna helg. Helt slut i hela kroppen. Öm överallt.
Sitter med fötterna i fotbadet nu, sjukt underbart!

Igår vad de tacos med Ida, Loisa, Elli och Pernilla. Supertrevligt och gott men jag var sjukt trött! 
Annars har helgen bara vart träning och vila.

Börjar fundera på om jag gått och blivit lite senil med, glömmer jämt saker i affärn när jag handlat. Här i veckan glömde jag tandkrämen och fick gå och handla ny igen dagen efter, idag glömde jag brödet och purjolöken. Men idag gick jag tillbaks faktiskt för skulle laga lunch när jag kom hem och var i behov av purjon. Men vafan, hur kan jag glömma kvar saker hela tiden?


Nu börjar mina fötter se ut som russin, lite fotvård på dom nu!

Katt på vift och SPINDELJÄVEL! AAAAAAA

Om någon saknar en liten söt kattunge eller känner någon som gör det så kontakta mig!






Kolla vad som kom krypande på vardagsrumsgolvet! Alltså det var typ 10 min sen och jag är fortfarande skakis, helt sjukt stor!







ont i rumpan

Har typ sträckt rumpan, eller nå bristning eller skit. Ont gör det iaf, min vänstra skinka, ajaj!

Mina sömnvanor måste ändras, behöver inte sitta uppe såhär länge kanske! Så nu blire gooodnaaatt!



Bolt

Vilken man, wrooooom!



Jag hade nog inge mer att skriva idag, godnatt






Mööör

Hemma igen då, en helg i Eskilstuna med massa träning så nu är kroppen alldeles mör. Men det var mindre träning än jag trodde, missade visserligen 2 dagar.
Nu har jag iaf massa träningvärk och på onsdag är det beeptest. Jippi!
Nästa vecka är det träningsläger hemma sen är det dags att bestämma sig.

Idag SKA jag komma i säng tidigt, kl 21 ska jag borsta tänderna och krypa ner! Min kropp skulle behöva få komma i säng ordentligt någon kväll iaf. Ännu en arbetsvecka framför sig sen, hoppas den går lika fort som förra.









fuckers

Eskilstuna i helgen och bli smal.









Mammakörkort?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5636192.ab

Sjukt att det finns människor som kan skada sina barn på det här sättet. Jag får panik om Oliver får ett skärsår typ, haha nej inte riktigt. Men ni förstår. Sånt här händer alldeles för ofta, små liv som inte har mycket att säga till om eller kan göra något som utnyttjas, skadas och i vissa fall to m mördas.
Jag tror vi måste bli bättre på att anmäla eller iaf berätta för någon när vi misstänker något när det gäller barn. Är för mycket hyschhysch när det gäller sådant, man ska inte lägga sig i andras liv. Men det måste göras med huvudet såklart, annars kan många familjer splittras i onödan. Men det är också viktigt att man inte bara plockar bort barnen från föräldrarna utan att man hjälper familjen ist så att de kan leva i harmoni tillsammans igen.




ska jag ska jag inte ska jag ska jag inte ska jag ska jag inte

Jobbigt när det är svårt att bestämma mig, jag vill samtidigt som det skulle vara skönt utan...





Skärgården

Helgen tillbringades i skärgården efter en massa stress hem efter Skövde.

Börjar med Skövde tors-fre, väldigt bra dagar. Konferens efter konferens. Mycket roliga nyheter. Lekar i Göstas Loge, sjukt kul, sjukt varmt! Vi vann iaf! Wohoe trofén står självklart i hyllan!
Kvällen avslutades med grillbuffé och liveband, Ål in band, heta jvlar! Sjukt mycket dricka alltså = sjukt mycket fylla. Tror cheferna var värst, allra värsta var definitivt ägaren! Folk somnade lite överallt, hångel lite överallt. Jvligt kul helt enkelt!

Snabbt hem på fredagen, 10 min att packa sen vidare till Skälbottna och Sthlms skärgård. Massa bada och bus, grilla, kubb, kräftor, jetski, massa vin, underbart väder och massa myggbett!
Underbar helg helt enkelt, eller ett par underbara dagar!



Loisa på piller

Loisa jobb mob 23.30
Balkongen är bara på glänt nu fåglarna kommrr. Inte ut. Du kan vRra relativt öugn för han sa ingrt mer

Loisa jobb mob 23.30
Natt jag


Haha okej god natt Loisa, sov gott!

GangstaGranbacken

Händer sjukt mycket i detta lilla området, idag hade vi en knarkare som löpte amok och krossade fönsterutor, jagade barn, slogs osv.  Kommer man gående i vårt lilla Granbacken är där ligger en utslagen blodig kille på marken och 5 poliser liksom.
Det värsta med Granbacken är att alla bara älskar sånt här! Skojar inte om jag säger att halva Granbacken stod där, (resten var omedvetna om vad som hände) där står folk med sina små barn precis brevid en knarkare som just försökt döda halv befolkningen. Idioter.

Men polisen fick med honom till slut, sjukt påtänd måste han vart då 5 poliser knappt fick på honom handbojjorna. Hörde att hans hjärta stannat vid ett tillfälle med. Vi får hoppas att Granbacken kan leva vidare efter det här bara.
Oliver kommer ju inte få vara ute själv sent iaf! Inte som när vi var små och var ute sent sent på kvällarna, kunde komma hem 12 på sommaren. Alla var ute och lekte röda vita rosen te x. Vi kände oss trygga, var vi bara små och naiva eller har världen blivit hemsk?



RSS 2.0