AJ

Ramlade med cykeln idag på träningen. Jätteont! Kom i en nerförsbacke som svängde. Kände direkt, det här kommer inte att gå! Försöker bromsa men kan inte panikbromsa, är för halt. Börjar tänka, okej ska jag köra ner i skogen eller försöka svänga. Kommer dö om jag kör ner i skogen, var nerförsbacke där med. Okej det är kört, kommer inte klara det här! SVIISCH! Trycker ner axeln för att få upp ansiktet, inge skrubbsår i ansiktet tack! Sen ligger jag där, AAAaaaaj får jag ur mig, typ i samma ton som Faaan. Hoppas ingen ser mig! Ser jag ett par komma joggandes såklart. Snabbt upp på benen! Det är bra med mig, bara braaaa. Tack tack. Helt lerig på benet, blod med. Fort borsta av och upp på cykeln!
Okej ska jag nu åka tillbaks och fixa eller fortsätta cykla? Jag hade säkert cyklat 1 km och hade 9 kvar. Neefan kan ju inte åka tillbaks till tränarna nu! Så jag cyklade vidare.

Hhaha, vad larvig man är i sådana situationer, När paret kommer joggandes tycker jag det är lite pinsamt, ist för att stanna till lite och titta efter hur det såg ut ville jag bara därifrån.


Tur att det inte är så varmt ute nu så man kan täcka det här under byxor =)




Sista 2 helgerna har varit super. Festat av mig nu innan handbollen sätter igång igen =) Men jag var lite besviken på Go08. Hade kunnat vart bättre. Torsdag blir det Eskilstuna och träningsläger, så blir borta över helgen.
Nu ska jag lägga mig. Upp till sjukgymnasten imorgon igen.






Jag är lycklig att vi hittat varandra igen




Kommentarer
Postat av: Loisa

Gulligull i slutet där men jag kan fan inte låta bli att va skadeglad! hahahahhaha jag hade dött om jag varit där hahgaggaghagaa

2008-08-13 @ 18:34:08
URL: http://tussig.blogg.se/
Postat av: Homiie

Men marran dååååå.. du har ju MITT nummer så du kunde ju slå en signal så hade jag hämtat dig i mitt plan =)

2008-08-15 @ 10:16:24
URL: http://www.unitedg.se
Postat av: marie

Omran du är min idol! Kärlek!

2008-08-17 @ 20:47:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0